Απίστευτο κι όμως αληθινό - 60χρονος Γάλλος έκρυψε μέσα στην βαλίτσα του μία Ρωσίδα για να την περάσει από τα σύνoρα! (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι Πολωνοί συνοριοφύλακες στην μεθόριο με την Λευκορωσία, όταν άνοιξαν την τεράστια βαλίτσα που είχε μαζί του ένας ηλικιωμένος Γάλλος επιβάτης, καθώς μέσα βρισκόταν μία νεαρή κοπέλα με λιγότερα από τα μισά του χρόνια!

Το μέγεθος της συγκεκριμένης βαλίτσας, που μετέφερε ο 60χρονος στο κουπέ του τραίνου που με αφετηρία τη Μόσχα είχε τελικό προορισμό τη Νίκαια στη Γαλλία, οδήγησε τους ανθρώπους που ανέβηκαν για να ελέγξουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα των επιβατών να την ελέγξουν.

Την ώρα που ένας από αυτούς άνοιγε το φερμουάρ για να δει τι υπάρχει στο εσωτερικό, ο ηλικιωμένος Γάλλος τους άφησε άναυδους, λέγοντας «Γεια, ορίστε και η σύζυγός μου!», ενώ από μέσα έβγαινε μία τριαντάχρονη κοπέλα!

Η νεαρή, που όπως αποδείχθηκε ήταν πράγματι παντρεμένη με τον ηλικιωμένο Γάλλο, «αισθανόταν καλά και δεν χρειάστηκε κάποια ιατρική φροντίδα», όπως διευκρίνισε αργότερα ο Ντάριουζ Σιενίκι, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ελέγχου των συνόρων της Πολωνίας.

«Οι ξένοι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να περάσουν τα σύνορα, αλλά είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω άνθρωπο μέσα σε βαλίτσα», όπως προσέθεσε.

Οι συνοριοφύλακες της Πολωνίας εντοπίζουν ετησίως 100 περίπου περιπτώσεις ατόμων που προσπαθούν λαθραία να μπουν στην ΕΕ και κανονικά υπάρχει μία ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει ως τα τρία χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, αποφάσισαν απλώς να τους στείλουν πίσω.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως είναι ότι, με βάση τα έγκυρα χαρτιά του γάμου, η νεαρή Ρωσίδα ως σύζυγος Γάλλου θα μπορούσε απλώς να ζητήσει την έκδοση βίζας για τις χώρες της ζώνης Σένγκεν.

«Εάν απλώς καθόταν δίπλα του, αντί να είναι μέσα στη βαλίτσα, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα», όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Σιενίκι.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ