Gabriele Giudice: Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής της Κομισιόν - Ήπιος, συμπαθής & φιλέλλην ο Ιταλός οικονομολόγος

Η ακτινογραφία του επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων, Gabriele Giudice.

Τα τεχνικά κλιμάκια που έχουν... "κατοικοϋδρεύσει" στο Hilton, έχουν ως επικεφαλής τον διακεκριμένο Ιταλό οικονομολόγο Gabriele Giudice, ο οποίος, μολονότι -για την ώρα- δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα από τα media, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. 

Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 45, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν είναι. Είναι όπως θα λέγαμε, ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο πόστο. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο τμήμα αξιολόγησης των οικονομικών στοιχείων και κύριος αρμόδιος για την πορεία της Ελλάδας, είναι βαθύς γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς παρακολουθεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, τα δρώμενα και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τα δημοσιονομικά της Ελλάδας και οι γνώσεις του δεν περιορίζονται μόνο στα χρόνια των μνημονίων και της ύφεσης αλλά φτάνουν και σε πολύ παλαιότερες εποχές όταν και η χώρα μας δεν έδειχνε να χρειάζεται βοήθεια ή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει το eirinika.gr, ο κ. Giudice είναι πολύ δημοφιλής & αγαπητός στη γειτονική χώρα λόγω της διαλλακτικότητας, της νηφαλιότητας και της πραότητας που τον διακρίνουν. Παράλληλα, όπως μάθαμε, είναι ήπιων τόνων και αποφεύγει τις συγκρούσεις και τα ακραία μέτρα ενώ στα θετικά του θα πρέπει να προστεθεί και ότι είναι μεγάλος Φιλέλληνας και θαυμαστής του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Μακάρι όλα αυτά τα προτερήματα να μας... βγουν σε καλό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ