Την λένε Kimberley Welman και είναι η πιο fit μαμά στον κόσμο: Γυμνάζεται με όργανα το καρότσι και βαράκια τα μωρά της! (Φωτό - βίντεο)

Τι κι αν έχει τρία παιδιά, η  Kimberley Welman δεν παραλείπει την καθημερινή της προπόνηση, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως η πιο fit μαμά! Μάλιστα, η Kimberley έχει εντάξει με έναν περίεργο, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο τα τρία παιδιά της στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

Η Kimberley Welman από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έχει μετατραπεί στο απόλυτο παράδειγμα φυσικής κατάστασης, ενώ οι φωτογραφίες που ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει ήδη viral. Σε αυτές παρουσιάζεται η ίδια στην αυλή της να γυμνάζεται μετατρέποντας ένα διπλό παιδικό καρότσι στο απόλυτο όργανο γυμναστικής και τα 18 μηνών δίδυμά της σε βαράκια.

Όπως εξηγεί η 31χρονη μαμά, όλα ξεκίνησαν τυχαία, όταν η τρίχρονη κόρη της και τα δίδυμα άρχισαν να σκαρφαλώνουν πάνω της κάθε φορά που εκείνη προσπαθούσε να γυμναστεί. «Θα τα ετοίμαζα για κάποιες εξωτερικές δραστηριότητες, αλλά αυτά πάντα ήθελαν να χοροπηδάνε γύρω μου», λέει στην Today και συνεχίζει: «Αποφάσισα ότι αν αυτό είναι που θέλουν να κάνουν, έτσι και θα γίνει. Έτσι, όταν έκανα βαθιά καθίσματα, έβαζα ένα στην αγκαλιά μου. Όταν έκανα κοιλιακούς, τοποθετούσα ένα άλλο στην κοιλιά μου και όταν έκανα bear crawls, τα έβαζα πάνω στην πλάτη μου».

Από τη στιγμή μάλιστα που γυμνάζονται ως ομάδα, η 31χρονη Welman καταγράφει τις ασκήσεις και τα τις διατροφικές τους συνήθειες για να κινητοποιήσει και άλλες μαμάδες να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση. Έτσι, δημιούργησε μία σελίδα, το Stay Stong Mummy, που έχει ήδη πάνω από 40.000 followers.

 


Η μαμά που ποστάρει τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το περίεργο προγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στο Stay Strong Mummy έχει ήδη περισσότερους από 40.000 followers.

Όπως λέει η ίδια, όλα ξεκίνησαν τυχαία, όταν η τρίχρονη κόρη της και τα δίδυμα άρχισαν να σκαρφαλώνουν πάνω της κάθε φορά που εκείνη προσπαθούσε να γυμναστεί.

Όπως λέει μάλιστα, δεν είναι ούτε διατροφολόγος, ούτε personal trainer, και παραδέχεται πως ό,τι γράφει, συμβουλεύει και μοιράζεται είναι βασισμένο στις προσωπικές της εμπειρίες.

Για όσες μαμάδες είναι περίεργες για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, αυτό περιλαμβάνει κυρίως καθίσματα, προβολές και push-ups, ενώ δεν παραλείπει να κάνει γιόγκα και διαλογισμό.

«Είναι αστείο, συνήθως κάνω τις ασκήσεις μου ενώ τα παιδιά βρίσκουν έναν τρόπο να συμμετέχουν σε αυτές»,, λέει.

Όπως η ίδια εξομολογείται, όλη αυτή η κατάσταση τη βοήθησε να έρθει σε επαφή και με άλλες ανοιχτόμυαλες μαμάδες. «Το να είσαι αποκλειστικά μαμά πολλές φορές σε απομονώνει και σε κάνει να νιώθεις μοναξιά», γράφει η Welman στο blog της.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ