Φωτιές άναψε η νέα σύμβουλος του Σλοβάκου πρωθυπουργού: Kάποτε σε γυμνά εξώφυλλα, τώρα σεμνή τεχνοκράτισσα! (Φωτό)

Ως «πανωλεθρία για την πολιτική σκηνή της Σλοβακίας» χαρακτηρίζουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του πρωθυπουργού της χώρας την επιλογή ενός πρώην μοντέλου με προϋπηρεσία... στις γυμνές φωτογραφήσεις στη θέση της προσωπικής του συμβούλου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η 28χρονη Μαρία Τροσκόβα, η νέα ευνοούμενη του σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο, έχει κάνει σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων παράλληλα με την καριέρα μοντέλου που ακολούθησε.

Μάλιστα είχε λάβει μέρος και στα καλλιστεία Miss Universe 2007, ενώ το 2009 φιγούραρε με ελαφρύ (έως καθόλου) ρουχισμό για ανδρικό περιοδικό της χώρας.

«Πρόκειται για μια πανωλεθρία για την πολιτική σκηνή της Σλοβακίας», δήλωσε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Μαρία Χολουμπόβα προσθέτοντας ότι άλλα προσόντα θα έπρεπε να διανθίζουν το βιογραφικό της 28χρονης και όχι το γεγονός ότι έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Φίκο, Μπεατρίς Σαβόοβα, η νέα υπάλληλος του πρωθυπουργικού γραφείου θα ασχολείται μόνο με την βαρετή εργασία της αρχειοθέτησης, ωστόσο δεν έδειξε προθυμία να απαντήσει στην ερώτηση με ποιον τρόπο έγινε η επιλογή της, ποιες θα είναι οι ακριβές αρμοδιότητές της αλλά και ο μισθός της, με το αιτιολογικό ότι δεν πρόκειται για επιτελική θέση.

Σημειώνεται ότι η Τροσκόβα έρχεται προς αντικατάσταση της 27χρονης Χάνα Χαλάσκοβα, η οποία σταμάτησε να εμφανίζεται δημοσίως με τον Φίκο όταν τον Αύγουστο του 2013 ένα εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο τους σε τρυφερό ενσταντανέ υπονοώντας ότι η σχέση τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική. 

Πηγή: Spectator

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ