Ο πατέρας της Αγγελικής του Ξηρού στη μητέρα του Τσάκαλου: ''Ευχαριστώ που ρίσκαρες για να προστατεύσεις το παιδί μου''!

«Ευχαριστώ» λέει ο πατέρας της Αγγελικής Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, στη μητέρα του Χρήστου Τσάκαλου, η οποία την έκρυβε από τις Αρχές.

Με δήλωσή του ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος μιλάει ως «πατέρας» σε μια «μάνα» και την ευχαριστεί που παρά τους κινδύνους προστάτευσε το παιδί του.

Παράλληλα, διαμαρτύρεται για την άδικη, όπως τη χαρακτηρίζει προφυλάκιση των δύο γυναικών (μητέρας και συντρόφου Τσάκαλου).

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. και Γ. Τσάκαλου, Α. Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτήν την μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτή τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την “επικινδυνότητα” της πράξης της να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα θα έκανε. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευσή μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των 2 γυναίκες, Α. Τσάκαλου και Ε. Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ