Διπλό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του νεαρού DJ - Και ο πατέρας του ''έφυγε'' με τον ίδιο τρόπο!

Συγκλονισμένη και η μικρή κοινωνία στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας για τον 22χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο επί της λεωφόρου Κηφισίας στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής .

Η μητέρα του άτυχου νεαρού κατάγεται από το Μικρό Χωριό και δυστυχώς η μοίρα τη χτύπησε και δεύτερη φορά, αφού τόσο τον νεαρό Αποστόλη όσο και τον άλλο γιός της, τα μεγάλωσε μόνη, αφού ο σύζυγός της έχασε την ζωή του και αυτός σε δυστύχημα σε νεαρή ηλικία. H κηδεία του θα γόνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας.

O Αποστόλης , o 22χρονος που εργαζόταν ως dj στο μπαρ «Bronco» στην Κηφισιά, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολόνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά. 

Οι συνάδελφοί του από το μπαρ Bronco, όπου εργαζόταν ο Αποστόλης, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του στο Facebook, ενώ ανακοίνωσαν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Αποστόλης χθες είχε πάει στη φιλανθρωπική εκδήλωση «40 DJs ΒΑΖΟΥΝ "ΦΩΤΙA" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!», που ήταν το πάρτι για την ενίσχυση του συλλόγου "ΦΛΟΓΑ".

Διαβάστε το προηγούμενο θέμα του Eirinika για τον άτυχο νεαρό εδώ

Πηγή: lamiastar.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ