Μια γυναίκα πέθανε & αναστήθηκε 36 φορές: Σπάνια καρδιολογική ασθένεια κάνει την 29χρονη Sara να σβήνει & να επανέρχεται! (βίντεο)

Με την συγκατάθεση της Sara Brautigam 21 ετών δόθηκε στη δημοσιότητα αυτό το βίντεο το οποίο γυρίστηκε πριν από 3 χρόνια.

Η Sara πήγε επί 36 φορές στον άλλο κόσμο για ένα ολόκληρο λεπτό. Διαγνώστηκε με σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome) πριν από 4 χρόνια και σε κάθε επεισόδιο μέσα από αυτό το βίντεο θα δείτε την τρομακτική εμπειρία της διακοπής των χτύπων της καρδιάς της, αλλά και της κυκλοφορίας του αίματος κάτι το οποίο ιατρικά θεωρείται ως κλινικός θάνατος!

''Κάθε φορά μετά από αυτό που μου συνέβαινε, αισθανόμουν πάρα πολύ κουρασμένη - ''Μάλιστα πολλές φορές ξυπνούσα με αρκετές μελανιές από τις πολλές μπουνιές που μου έδιναν για να με επαναφέρουν στη ζωή οι νοσοκόμοι και οι γιατροί''

Μέσα στο βίντεο θα δείτε ότι της δίνουν οξυγόνο οι γιατροί του Royal Hallamshire Hospital in Sheffield. Οι γιατροί της έκαναν αυτό το σοκ κάθε φορά για να την επαναφέρουν στη ζωή, όταν η καρδιά της σταματούσε. 

''Πως είναι να πηγαίνεις από την ζωή στο θάνατο; όλα μαύρα'', είπε η νεαρή Sara

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή: telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ