10 ''τζιζ'' θέματα που του κόβουν την όρεξη για σεξ - Τι να μην πείτε για να διατηρήσετε την ερωτική ατμόσφαιρα!

Η κυρίαρχη αντίληψη θέλει τους άντρες να είναι έτοιμοι για σεξ ανά πάσα ώρα τόπο και στιγμή και συνολικά οι ίδιοι θα ήθελαν πολύ να την υποστηρίξουν. Όμως όπως ίσως ξέρεις από προσωπική εμπειρία τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορεί να στείλουν τη λίμπιντο του στα τάρταρα με συνοπτικές διαδικασίες. Μάθε λοιπόν ποιες κουβέντες ν' αποφεύγεις με τον καλό σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις ερωτική ατμόσφαιρα...

 

Γενικότερα ο καλός σου μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος στο 97% των περιπτώσεων, αλλά υπάρχουν και κάποιες καταστάσεις που ανατρέπουν πολύ εύκολα αυτό το ποσοστό και καλό είναι να τις έχεις υπόψη σου όποτε έχεις στο νου σου μια ρομαντική εξέλιξη.

1. Τα χρήματα
Τα λεφτά –ιδιαίτερα όταν λείπουν- δεν ευνοούν την αντρική λίμπιντο. Αν λοιπόν δεν έχεις κερδίσει το λαχείο ή αν το έχεις κερδίσεις αλλά δεν προτίθεσαι να του χαρίζεις τα μισά από τα κέρδη, εκείνος δεν θα θέλει ν' ακούσει τίποτα σχετικό με τα οικονομικά σας λίγο πριν κυλιστείτε στα σεντόνια. Αν βέβαια θέλεις να τον ξενερώσεις πρέπει να ξέρεις ότι η συζήτηση για τα χρήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την πρόφαση ότι έχεις πονοκέφαλο.

2. Οι ειδήσεις
Ομολογουμένως, η παρακολούθηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σέξι ενασχόληση. Πρώτα απ' όλα οι περισσότερες ειδήσεις έχουν σχέση με τα χρήματα (βλ. πιο πάνω). Αλλά ακόμα κι αν οι ειδήσεις έχουν στο επίκεντρο άλλα γεγονότα, όπως οι φυσικές καταστροφές, τα δυστυχήματα και οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν βοηθούν τον θεατή να χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή. Συνεπώς, αν θέλεις να τον παρασύρεις σε μια τρελή ερωτική βραδιά καλύτερα να κλείσεις την τηλεόραση για να μην πούμε και το Wi-Fi.

3. Τα σόγια
Τα πεθερικά, δικά σου ή δικά του μπορεί να είναι αξιολάτρευτα αλλά όχι ακριβώς ερωτικό θέμα συζήτησης προκειμένου να ζεστάνει το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ. Για όλες τις κουβέντες υπάρχει η κατάλληλη στιγμή κι η ώρα του σεξ δεν χωράει τους συγγενείς σας.

4. Το αύριο
Αν θέλεις να τον ανάψεις, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε μελλοντικό. Αν σ' ενδιαφέρει να κουβεντιάσεις το "πού πάει αυτή η σχέση" καλύτερα να διαλέξει μια άλλη στιγμή, όπου θα είσαστε και οι δυο σας ευπρεπώς ενδεδυμένοι.

5. Η αφηρημάδα σου
Όταν κάνεις σεξ με τον καλό σου, εκείνος θέλει να είσαι συγκεντρωμένη στη στιγμή 100% και να σκέφτεσαι αποκλειστικά και μόνο εκείνον. Αν λοιπόν εσύ αρχίσεις να μετράς πόσα χιλιοστά σκόνης έχει μαζέψει το κομοδίνο, ή παρατηρήσεις ότι τα σεντόνια του θέλουν πλύσιμο μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει τη νοικοκυροσύνη σου αλλά όχι τον ερωτισμό σου.

6. Η κολώνα του σπιτιού
Οι άντρες έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα ότι πρέπει να κρατούν τα ινία. Ο εγκέφαλος τους είναι προγραμματισμένος να προστατεύει και να στηρίζει εκείνους που αγαπά. Αν λοιπόν ο αγαπημένος σου αντιμετωπίζει οικονομικά ή άλλα πρακτικά προβλήματα στη ζωή μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ο ανδρισμός σου δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα και είναι φυσικό η ερωτική του διάθεση να έχει πάρει τον κατήφορο.
7. Τα μωρά
Είτε έχετε ήδη παιδιά, είτε σκοπεύετε να κάνετε κι εκείνος λατρεύει την ιδέα καλύτερα να μην φέρεις το θέμα προς συζήτηση ενώ πετάτε τα ρούχα σας με ενθουσιασμό. Για σένα το σεξ μπορεί να είναι αλληλένδετο με την αναπαραγωγή αλλά για εκείνον το θέμα "παιδί" είναι όχι μόνο εντελώς άσχετο με την ερωτική ικανοποίηση, αλλά και απόλυτος αποτρεπτικός παράγοντας.
8. Οι ανασφάλειες σου
Πάρ' το απόφαση: εκείνος θέλει να σε βλέπει γυμνή. Δεν τον ενδιαφέρει αν έχεις λίγη κυτταρίτιδα, κάποιες ραγάδες ή αν τα ψωμάκια σου μοιάζουν περισσότερα με καρβέλια του κιλού. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ευχαριστιέσαι το σεξ. Αν όμως η ανασφάλεια για το σώμα σου σε απασχολεί περισσότερο από την αμοιβαία ικανοποίηση σας, εκείνος θα δυσκολευτεί να σε συμπονέσει.
 

9. Το ψυχόδραμα
Όσο ευαίσθητος και ψυχοπονιάρης κι αν είναι ο καλός σου τα δάκρυα τον ξενερώνουν. Ως προς το σεξ, δεν έχει σημασία γιατί κλαις και πόσο δίκιο έχεις. Απ' τη στιγμή που θ' αρχίσεις να βουρκώνεις εκείνος έχει αρχίσει να ξενερώνει. Διάλεξε λοιπόν κάποια άλλη στιγμή για να κλάψεις.
 

10. Οι ιώσεις
Η καταρροή και ο βήχας σου δεν θα τον ξεσηκώσουν. Μπορεί να νομίζεις ότι η βραχνάδα σου ακούγεται σέξι, αλλά εκείνος δεν μπορεί να σκεφτεί το σεξ όταν ρισκάρει να τον κολλήσεις και να τον ρίξεις στο κρεβάτι για του λάθος λόγους.

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ