Προθεσμία ως την ερχόμενη Πέμπτη δόθηκε στην 22χρονη Αγγελική

Προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβα από τον ανακριτή η Αγγελική Σπυροπούλου, ενώ προθεσμία για αύριο Τρίτη έλαβαν η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου και η σύντροφος του Γ. Τσάκαλου, οι οποίες επίσης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αναφορικά με την υπόθεση Ξηρού.

Οι τρεις γυναίκες αποχωρίσουν από το Εφετείο προκειμένου να οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνουν μέχρι να δώσουν τις απολογίες τους. 

Η 22χρονη έφτασε στο Εφετείο Αθηνών λίγα λεπτά μετά τις 19:30, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ μαζί της μεταφέρθηκαν στον ανακριτή και οι άλλες δύο κατηγορούμενες, οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση, η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου.

Εν τω μεταξύ, στον εφέτη ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί αύριο ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Χρηστος Τσάκαλος. Το κατηγορητήριό του περιλαμβάνει πράξεις που αποκαλύφθηκαν και του αποδίδονται μετά τη σύλληψη του Χρ. Ξηρου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπ. Τσάκαλος οδηγηθεί στον ανακριτή πριν τη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου, της μητέρας του και της νύφης του, και είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ