Γ. Παπανδρέου: ''Τα ελληνικά ΜΜΕ διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις Σνάιντερ για το δημοψήφισμα!

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, προκάλεσαν δημοσιεύματα τα οποία «διαστρέβλωσαν συνειδητά» όπως υποστηρίζει, τα όσα είπε ο Σνάιντερ του SPD.

Κατηγόρησε Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι μετέδωσαν πως ο βουλευτής των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Σνάϊντερ και το SPD, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, είπαν ότι: «ακόμη πληρώνουμε το λάθος του Παπανδρέου με το δημοψήφισμα».

Ο Γ. Παπανδρέου σημειώνει ότι «θα μπορούσε να είναι και έτσι... αν πράγματι είχε ειπωθεί, μόνον, που δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αλλά... ακριβώς το αντίθετο».

Οπως υποστηρίζει η πραγματική εκδοχή των όσων είπε ο ο κ. Σνάϊντερ, είναι:

«Το αποφασιστικό λάθος ήταν ότι, η τότε Γερμανική Κυβέρνηση εμπόδισε να γίνει δημοψήφισμα για τα μεταρρυθμιστικά μέτρα - υπήρχε τότε μια πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό το πολιτικό λάθος πληρώνουμε και σήμερα».

Ο πρώην Πρωθυπουργός σημειώνει κατόπιν αυτού: «Η λαθροχειρία, η συνειδητή διαστρέβλωση και η δημοσιογραφία στην υπηρεσία της σκοπιμότητας, δεν μας εκπλήσσει. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά πολλοστή. Όπως δεν μας εκπλήσσει ότι, το "λάθος" αφορά συνήθως τον ίδιο άνθρωπο, τον Γιώργο Παπανδρέου».

Και τονίζει: «Η ντροπή, είδος εν ανεπαρκεία. Και η πραγματικότητα, όπως την παρακολουθούμε όλοι την τελευταία περίοδο, αμείλικτη» για να καταλήξει:

«Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει πλέον τη γύμνια των υποκριτών και όσων ευελπιστούν ότι, θα ξεπλύνουν τις δικές τους αμαρτίες με την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ