Γ. Δραγασάκης: ''Οσοι αρνηθούν το ελληνικό αίτημα θα βρεθούν προ των ευθυνών τους''!

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης η έκτακτη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Γιάννης Δραγασάκης δήλωσε «Στείλαμε το αίτημα, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτό από το Eurogroup. Οσοι αρνηθούν θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».

«Πιστεύω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει αύριο, στο πλαίσιο του Eurogroup, μια αμοιβαία επωφελής μεταβατική συμφωνία» πρόσθεσε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι η ελληνική πάει με συγκεκριμένες προτάσεις, έγινε μεγάλη προεργασία και δεν «έχουμε ακούσει κάποια αντιπρόταση». 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αισιοδοξία της κυβέρνησης, αλλά έστειλε και μια προειδοποίηση σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις της ΕΚΤ είναι πάντα σε απόλυτη συνάρτηση με εκείνες του Eurogroup.

Αναφορικά με το ζήτημα των εκροών καταθέσεων, ο διοικητής της ΤτΕ, σημείωσε ότι είναι απόλυτα ελεγχόμενη η κατάσταση για τις καταθέσεις.

«Κάποιοι κινδυνολογούν. Η συμπεριφορά των καταθετών είναι ήρεμη» πρόσθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας με τον κ. Δραγασάκη να σημειώνει «Υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να γονατίσουν την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ