Live: Αλέξης Τσίπρας: Προτείνω για ΠτΔ τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Αλ.Τσίπρας μιλά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου Προέδρου - Αναμένεται να απευθυνθεί και στους Ευρωπαίους δανειστές

«Ο Έλληνας πολίτης δεν αισθάνεται πια αυτή την απαξίωση και αυτό τον εξευτελισμό. Δεν μπορούν πια κάποιοι να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν να είναι αποικία. Δεν μπορούν πια να συμπεριφέρονται στους Έλληνες σαν να είναι οι παρίες της Ευρώπης» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ανεύθυνη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο Γερμανός υπουργός «έχασε την ψυχραιμία του επειδή εκφράστηκε υποτιμητικά απέναντι στον ελληνικό λαό». 

«Θα ήθελα να του επισημάνω ότι θα ήταν καλύτερα να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό» είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Σόιμπλε.

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ξεκίνησε στη Βουλή λίγο μετά τις 16:00, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει την πρότασή του για το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης, το Μέγαρο Μαξίμου κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό την πρότασή του για τον διάδοχο του κ. Κάρολου Παπούλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ