Όταν η Χριστίνα Μαραγκόζη μίλησε με σεβασμό & αγάπη για το τέλος της σχέσης της με τον Αντώνη Βαρδή!

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή, αλλά και την οικογένειά του που της απαγόρευσε την είσοδο στην κηδεία του πρώην συντρόφου της.
 

Για τη σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή:

«Όταν είσαι δέκα χρόνια παντρεμένος με έναν άνθρωπο είναι λογικό να πονέσεις πολύ. Με τον Αντώνη είχαμε κοινή προσωπική ζωή, αλλά και κοινή επαγγελματική. Και ο κόσμος πάντα μας θυμάται έτσι. Η απώλεια αυτή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει. Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Αντώνη. Είναι άδικο όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, να μη λες ούτε ένα "γεια"».

Για τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή που δεν της επέτρεψαν να τιμήσει τον Αντώνη Βαρδή με την παρουσία της στην κηδεία του:

«Δεν έχω ιδέα τι έχουν μαζί μου οι δικοί του άνθρωποι. Τα παιδιά είναι μεγάλα. Εγώ όταν τα γνώρισα ήταν μικρά και ήμουν κι εγώ μικρή. Και τα αγάπησα και συνέβαλα στο να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Από εκεί και πέρα, τι παίχτηκε σε αυτά τα 20 χρόνια που ήμουν χωρισμένη εγώ, δεν ξέρω».

Και πρόσθεσε:

«Θέλω να κρατάω πάντα τις όμορφες στιγμές. Ό,τι και να έγινε, γιατί όλες οι σχέσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους, ο Αντώνης για μένα ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν θέλω να κολλάω σε μικρότητες! Ο άνθρωπος έχει φύγει, τι να λέμε τώρα;»,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ