Το ''πράσινο φως'' για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Εθνικής έδωσε ο Μαρκαριάν στον Γ. Καραγκούνη - Συνεχίζει το ψάξιμο ο ''Κάρα''!

Σε πρώτη συμφωνία με τον Σέρχιο Μαρκαριάν έχει έρθει ο Γιώργος Καραγκούνης. Ωστόσο, παρά τη διάθεση που εξέφρασε ο Ουρουγουανός κόουτς για να αναλάβει την τύχη της Εθνικής ομάδας, δεν μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία αν δεν βελτιωθούν από πλευράς ΕΠΟ οι οικονομικοί όροι.

Οι 150.000 ευρώ που προτείνει η ομοσπονδία, δεν είναι ποσό για να "κλειδώσει" η συμφωνία με τον προπονητή. Αλλωστε, η ΕΠΟ ζήτησε από τον Καραγκούνη να της παρουσιάσει στο επόμενο ΔΣ λίστα με προπονητές και αυτό σημαίνει ότι ο "Κάρα" πρέπει να συνεχίσει τα ταξίδια του για τον κόουτς της "γαλανόλευκης", καθώς πρέπει να παραδώσει τουλάχιστον δύο ονόματα στην ομοσπονδία.

Πάντως, η συνάντησή του με τον Μαρκαριάν στη Μαδρίτη έγινε σε καλό κλίμα. Αλλωστε, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής εκτιμά απεριόριστα τον προπονητή που έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ηρακλή, τον Ιωνικό, την Εθνική ομάδα της Παραγουάης και του Περού.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ