Η Τζένιφερ Λόπεζ στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη: ''Πεθαίνω από μοναξιά , πιστεύω στο παραμύθι της αγάπης - Σιχαίνομαι το single''

Έχει παντρευτεί 3 φορές και  το όνομά της ακουγότανε συχνά στις σχέσεις με "no happy ending". 

Η Jennifer Lopez όμως εξακολουθεί να πιστεύει στο «παραμύθι» και είναι αισιόδοξη: Θα βρει την αγάπη και πάλι λέει, και με περισσότερα παιδιά!Η 45χρονη αποκαλύπτει σε μια νέα συνέντευξή της τις σκέψεις της σχετικά με την ανατροφή των 6χρονων διδύμων της, Max και Emme, τον τρόμο του να είσαι μόνος σου, και πως τώρα μαθαίνει να απολαμβάνει την εργένικη ζωή.To διαζύγιο από τον τραγουδιστή  Μark Antony,τον πατέρα των διδύμων τους, ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2014,τρία χρόνια μετά τον επίσημο χωρισμό τους. Την άνοιξη όμως  του περασμένου έτους είδαμε  και το ειδύλλιό της με τον πρώην  της Casper Smart.


«Έβρισκα πάντα την άνεσή μου σε άλλο πρόσωπο"η J-Lo παραδέχθηκε σε συνέντευξη σχετικά με την ιστορία των  σχέσεών  της. "Αντί να δώσω χρόνο σε μένα και να μείνω μόνη μου, φοβόμουν τόσο πολύ τη μοναξιά που έλεγα" Εντάξει, Ας έρθει κάποιος άλλος να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον πόνο μου..." Πολύ αργότερα υποσχέθηκε  στον εαυτό της να «μείνει μόνη» και μακριά από τα παιδιά για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να αφήσει τον εαυτό της να ηρεμήσει. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν σε κάποιο είδος  σχέσης σε όλη την ενήλικη ζωή της.

«Είχα τρομοκρατηθεί μόνο και μόνο από τη σκέψη του να είσαι μόνος», εξομολογήθηκε, αλλά πίστευε ότι έπρεπε να το μάθει για να βρει «την αγάπη μέσα μου, για τον εαυτό μου, που θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω».Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνά μεγάλες χρονικές περιόδους  που κλαίει μόνη της και καταριέται που είναι single.

Παρ'όλαυτά , η ποπ σταρ ήξερε ότι έπρεπε να αλλάξει την προσέγγισή της στις σχέσεις, που πίστευε ότι ήταν ανθυγιεινές.Εκείνη, ωστόσο, «εξακολουθεί να πιστεύει στο παραμύθι» και παραμένει αισιόδοξη ότι αν συνεχίζει να εργάζεται για τον εαυτό της θα βρει το τέλειο ειδύλλιο που θα «διαρκέσει για πάντα».


Όσον αφορά τις σκέψεις της για τη μητρότητα, λέει ότι έχει μάθει πολλά από τα παιδιά της. Μεγαλώνοντας τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, η σταρ κατάλαβε πως τα αγόρια σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο από ό, τι τα κορίτσια: «Τα αγόρια απλά σκέφτονται διαφορετικά! Και Σκεφτόμουν πως σκέφτονται σαν κι εμένα! »

Η διάσημη τραγουδίστρια ακόμα θα ήθελε να έχει περισσότερα παιδιά, αν είναι δυνατόν. «Θα ήθελα πολύ να έχω και πάλι δίδυμα,» παραδέχτηκε.Πρόσφατα  επίσης σε talk show της Ellen DeGeneres  ανέφερε ότι μισεί να την αποκαλούν «cougar», γιατί πιστεύει ότι ο όρος είναι σεξιστικός.


H τραγουδίστρια , που έβγαινε με τον  Casper Smart, ο οποίος είναι σχεδόν 20 χρόνια μικρότερός της, είπε: «Μισώ να έχουν μια ετικέτα για μια γυναίκα που θα μπορεί να είναι με ένα νεότερο άντρα. Αν ένας νεότερος άντρας ενδιαφέρεται για μια μεγαλύτερη γυναίκα, ποιο είναι το πρόβλημα; Κι αν είναι έτσι γιατί να υπάρχει λέξη για τις γυναίκες και όχι για τον άνδρα; Πώς ονομάζεται εκείνος που βγαίνει με μεγαλύτερες γυναίκες;»

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ