Φρίκη και αποτροπιασμός στη Βρετανία: 26χρονη βιάστηκε 300 φορές από τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν - Πάνω από 316 βίντεο βρέθηκαν στη κατοχή του άνδρα!

Η απίστευτη ιστορία της 26χρονης  Sarah Tetley η οποία αποκάλυψε τον εφιάλτη της κακοποίησης που βίωσε.

Η νεαρή Βρετανίδα, μιλώντας στο ITV, περιέγραψε τον εφιάλτη της κακοποίησης που βίωσε για περισσότερα από 2 χρόνια στα χέρια του συζύγου της Charlie. Η ίδια ανακάλυψε το τι συνέβαινε το 2013, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι Αρχές ανακάλυψαν στον υπολογιστή του Charlie 316 βίντεο στα οποία είχε καταγράψει τα όσα έκανε στη σύζυγό του.


 
"Σε κάποια από τα βίντεο που είδα δεν μπορούσα να ακούσω την αναπνοή μου και φαίνεται να μην κινούμαι καθόλου. Φαίνεται σαν να είμαι νεκρή σε ορισμένα από αυτά. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε διάφορα αντικείμενα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό".

 
Η ίδια υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ναρκώθηκε. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ασαφή και δεν έδειξαν τίποτα ύποπτο. Ο άνδρας ομολόγησε την ενοχή του σε 26 κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ