Στον ανακριτή οι 2 δολοφόνοι του Μ. Κουμανταρέα - Επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο - Τι φώναξε ο Στεφάν;

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι δύο άνδρες που κατηγορουνται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. "Δεν έκανα τίποτα" φώναξε ο 25χρονος Στεφάν ο οποίος απολογείται αυτή την ώρα. Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα πήρε ο Κοσμίν Γκαϊτάν. 

Πρώτος έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο νεαρός Ρουμάνος Στεφάν Ματασαρέουμ λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι.  Μία γυναίκα που τον περίμενε στα σκαλιά του κτιρίου, που δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν η αδελφή του ή κάποια άλλη συγγενής του έτρεξε και τον φίλησε. Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν έχει μετανιώσει φώναξε "δεν έκανα τίποτα". 

Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στα δικαστήρια και ο Κοσμίν Γκαϊτάν ο οποίος παραδόθηκε και συνελήφθη νωρίτερα σήμερα. 

Ο Κοσμίν Γκαϊτάν στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς παραδέχθηκε την παρουσία του στο διαμέρισμα του συγγραφέα, στις 6 Δεκεμβρίου 2014, ωστόσο δεν παραδέχεται πως είναι αυτός που στραγγάλισε τον Μένη Κουμανταρέα. 

Οπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικους "τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή". Θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν εως την ερχόμενη Δευτέρα που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, για να δούμε τι έχει να πει. 

Είναι σαφές οτι οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται και ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον προκειμένου να πέσουν στα μαλακά. 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ