Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Απίστευτη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου - 17χρονος πέθανε από πλάκα συμμαθητών του μπροστά στα μάτια της καθηγήτριάς τους! (βίντεο)

Νεκρός μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του και της καθηγήτριάς τους έπεσε μέσα στην τάξη ένας 17χρονος.
 

Οι συμμαθητές του είχαν τυλίξει τον Sergei Casper με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια ή τα πόδια του και τον βύθισαν σε μια τουαλέτα. Μετά τον κουβάλησαν στην τάξη όπου γελούσαν με το αστείο τους, ενώ η καθηγήτριά τους έμεινε άπραγη μπροστά στα όσα διαδραματίζονταν. 

Όντας αδύνατο να περπατήσει, ο 17χρονος σκόνταψε και έπεσε πάνω σε ένα από τα γραφεία των συμμαθητών του. Από τον τραυματισμό στον λαιμό του δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αντί να τον βοηθήσουν, συνέχισαν να γελάνε. Όταν συνειδητοποίησαν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα, κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο 17χρονος ήταν καλός και δημοφιλής μαθητής στο προηγούμενο σχολείο του, αλλά όλα άλλαξαν όταν πήγε σε άλλο στη Μόσχα. Η αγάπη του για τις τέχνες τον έκανε γρήγορα στόχο σχολικού εκφοβισμού από τους συμμαθητές του. "Ήταν καλό παιδί που ποτέ δεν έκανε κάτι κακό σε κανέναν, αλλά οι άλλοι δεν τον άφηναν σε ησυχία", σημείωσε ο Alexander, ένας από τους φίλους του. Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το βίντεο επιρρίπτουν ευθύνες στους συμμαθητές του, ενώ το σχολείο αρνήθηκε πως είχε στοιχεία για παρενόχληση στους χώρους του ιδρύματος.

Ανέφερε ακόμα ότι αποβλήθηκαν όσοι μαθητές εμπλέκονταν στο περιστατικό, ενώ ένας εξ αυτών, ο Dmitri, υποστήριξε πως απλά ήταν ένα αστείο που είχε τραγική κατάληξη. 

Πηγή: dailymail.co.uk 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ