Είναι επίσημο: Η Rihanna η νέα πρέσβειρα της Puma - θα αναλάβει χρέη creative director για τις γυναικείες συλλογές!

Η Puma και η ''άτακτη'' σταρ, Rihanna ανακοίνωσαν μια νέα πολυετή συνεργασία η οποία ξεκινά τον Ιανουάριο του 2015.

 

Και χρέη Creative Director θα αναλάβει η Rihanna για χάρη του μεγάλου brand αθλητικών ειδών.

 Η Riri, όπως τη φωνάζουν οι φανς της, έχοντας δείξει έμπρακτα την αγάπη της για τη μόδα, και ειδικά για το αθλητικό ντύσιμο το οποίο και προτιμάει στις εμφανίσεις της, θα αναλάβει χρέη creative director για όλες τις γυναικείες συλλογές της Puma.

Έχουμε λοιπόν να περιμένουμε πολλά ιδιαίτερα και πρωτοποριακά σχέδια, αφού η εκκεντρική Rihanna πρόκειται να είναι αυτή που θα δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές. Θα σχεδιάσει και θα προσαρμόσει τα κλασικά σχέδια της Puma, αλλά θα δημιουργήσει και κάποια εντελώς καινούργια σχέδια.

"Είναι απίθανο να βρίσκεις μια εταιρία η οποία αντικατοπτρίζει τη δύναμη & την ατομικότητα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως creative director", δήλωσε η Rihanna.

 Ο Adam Petrick, Global Brand & Marketing Director για την PUMA είπε για τη συνεργασία, "Η Rihanna φέρνει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα πλήθη, και συγρόνως προκαλεί δέος. Η PUMA τη θαυμάζει για το γεγονός πως δεν περιμένει ποτέ τις νέες τάσεις, αλλά τις δημιουργεί η ίδια –στη μόδα, στη μουσική και πολύ σύντομα στα σπορ! Θέλουμε οι γυναίκες παγκοσμίως να ταυτιστούν με τη Rihanna, και να ανακαλύψουν την PUMA μέσα τους: με εμπιστοσύνη στο σώμα τους, αποφασισμένες να πετύχουν."

E.N

Πηγή: independent.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ