Πώς οι άσσοι των γηπέδων "πληρώνουν" το πάθος τους για τις γυναίκες: 10 σεξουαλικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο!

To αίμα τους βράζει μέσα στα γήπεδα, απ’ ό,τι φαίνεται όμως βράζει και εκτός γηπέδων. 

Όταν η τεστοστερόνη εκτινάσσεται εκτός φυσιολογικών ορίων, τα άτακτα αγόρια του διεθνούς ποδοσφαίρου πληρώνουν τα λάθη τους, τα πάθη τους και τις γυναίκες.

#10. Patrice Evra-Carla Howe

Ήταν ένας από τους πιο ταπεινούς παίκτες της Manchester United στους αγωνιστικούς χώρους. Στη προσωπική του ζωή ωστόσο ήταν άτακτος. Ο 33χρονος είχε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο του playboy, Carla Howe.

#9. Mesut Ozil-Melanie Rickinger

Ο Γερμανός φέρεται να χώρισε με την Mandy Capristo, επειδή διατηρούσε κρυφή σχέση με την Melanie Rickinger κοπέλα του πρώη συμπαίκτη του Christian Lell

#8. Oliver Giroud-Celia Kaya

Ο Oliver Giroud πιάστηκε στα... πράσα πριν την πρεμιέρα της Άρσεναλ στο Πρωτάθλημα με την Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, είχε καταφέρει να περάσει την... αιθέρια ύπαρξη στο ξενοδοχείο που είχε κατακλύσει η ομάδα! Ο Archen Wenger ήταν έξω φρενών και τον τιμώρησε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, με τον Γάλλο φορ να αναγνωρίζει το λάθος του.

#7. Franck Ribery-Zahia Dehar

Ο Franck Ribery κατηγορήθηκαν ότι κοιμήθηκε με την πόρνη Zahia Deharόταν ήταν ανήλικη! Ο άσος της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι είχε βρεθεί δύο φορές μαζί της, αλλά χωρίς χρήματα και χωρίς να ξέρει ότι δεν είχε ενηλικιωθεί.

#6. Ashley Cole-Coralie Robinson 

"Κακό παιδί" ήταν ο πρώην άσσος της Άρσεναλ και της Τσέλσι Ashley Cole. Το 2008 μαζί με τη γυναίκα του Cheryl ήταν ένα από τα πιο χοτ ζευγάρια της Μεγάλης Βρετανίας... έως ότου ο Ashley Cole άρχισε να απατά τη σύζυγό του αρχικά με την Coralie Robinson και στη συνέχεια με την Aiemee Walton.

Όλη η συνέχεια εδώ - Huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ