Ηθοποιός του "Sons of Anarchy" έβρασε το κουνέλι της ερωμένης του επειδή τον εγκατέλειψε!‏

Ιδιαίτερα εκδικητικός ήταν ο 46χρονος ηθοποιός του “Sons Of Anarchy”, Dimitri Diatchenko μετά την εγκατάλειψη της πρώην συντρόφου του.

Επηρεασμένος από την ταινία “ Ολέθρια σχέση” όπου η Glenn Close βράζει το κουνέλι του γιου του Michal Doglas για να τον εκδικηθεί, ο 46χρονος σκότωσε το κουνέλι της φίλης του, το έβρασε και αφού το φωτογράφισε της έστειλε τις φωτογραφίες.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έκανε μήνυση στον πρώην εραστή της με αποτέλεσμα οι αρχές να τον συλλάβουν με την κατηγορία του “θανάτου ενός ζώου με ιδιαίτερη σκληρότητα με τη χρήση μαχαιριού”.

Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο μάνατζερ του Barry Bookin, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο Diatchenko ζούσε με την γυναίκα για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο κάποια στιγμή η σχέση τους τελείωσε.

Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, ο Diatchenko είναι ηθοποιός και μουσικός. Έχει παίξει κυρίως σε ταινίες και σειρές της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Είχε επίσης ένα μικρό ρόλο στην ταινία: "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull."

Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο ('Sons Of Anarchy' Actor Dimitri Diatchenko Charged With Killing And Eating Ex's Pet Rabbit) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ