Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Η μαχητική αναρχία είναι ο μεγάλος νικητής! Ζήτω!»: Το μήνυμα του Ν. Ρωμανού από το νοσoκομείο

Ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος σταμάτησε την απεργία πείνας, έπειτα από 31 ημέρες κάνει λόγο για μία σημαντική νίκη της μαχητικής αναρχίας. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι είναι πολιτικός κρατούμενος και σημειώνει ότι θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικό κείμενό του. Νωρίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ομαλή επανασίτισή του ανέφεραν πως το στάδιο αυτό θεωρείται εκτός από κρίσιμο και αρκετά δύσκολο μια και ο οργανισμός του 21χρονου είναι καταπονημένος από τις 31 μέρες απεργίας πείνας.   

Η γραπτή δήλωση του Νίκου Ρωμανού από το νοσοκομείο 

Αναλυτικά το κείμενο:

Γιατί η Νίκη είναι υπόθεση όλων μας

Μετά από 31 μέρες σκληρού και ανυποχώρητου αγώνα σταματάω την απεργία πείνας έχοντας σημειώσει μια σημαντική νίκη.  

Η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή με μοναδικό αποδέκτη εμένα, είχε μεγάλες διαφορές από τις αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης κάνοντας εν τέλει δεκτή την απαίτησή μου ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται το να "φοράω βραχιολάκι".  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά, πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές.  

Ο πολύμορφος επαναστατικός αγώνας και εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι, βγαίνουμε πιο δυνατοί από αυτήν τη μάχη.  

Υψώνω την γροθιά μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμούς και την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους εκείνους τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ΥΓ1: Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο τις επόμενες μέρες

ΥΓ2: Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου που αρνήθηκαν να υποκύψουν στις εισαγγελικές πιέσεις για αναγκαστική σίτιση και με στήριξαν όσο μπορούσαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ