Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στραγγάλισαν το Μένη Κουμανταρέα - Είχε χτυπήματα στο κεφάλι και την κοιλιά - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Στραγγαλισμός. Αυτό είναι το συμπέρασμα των ιατροδικαστών μετά την νεκροψία νεκροτομή που διενήργησαν στη σορό το συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα που βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Χριστίνα Τσάκωνα, οι οποίοι διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του συγγραφέα, ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα, πριν τον στραγγαλίσει με τα χέρια του, του είχε προκαλέσει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιά.

Tα δυο σενάρια για τη δολοφονία του συγγραφέα

Εντωμεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. εξετάσζει δύο διαφορετικές εκδοχές, για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα.

Το βέβαιο είναι πως το κίνητρο για τη δολοφονία ήταν η ληστεία, καθώς ο δράστης έψαξε το διαμέρισμα και σίγουρα απέσπασε κάτι από αυτό. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η μία εκδοχή είναι να πρόκειται για άτομο γνωστό στον Μένη Κουμανταρέα, το οποίο έκλεισε ραντεβού στο συγγραφέα έξω από το σπίτι του, ανέβηκε στο διαμέρισμα μαζί του και εκεί τον σκότωσε.

Η δεύτερη εκδοχή είναι να πρόκειται για άγνωστο στο θύμα, ο οποίος έστησε ενέδρα στον Κουμανταρέα έξω από την πολυκατοικία, τον υποχρέωσε διά της βίας να ανέβουν μαζί στο διαμέρισμα και εκεί τον σκότωσε και τον λήστεψε.

Φως σε όλα αυτά ενδεχομένως να ρίξουν οι μαρτυρίες, αλλά και οι έρευνες στο κινητό του θύματος, στο υλικό από κάμερες στη γειτονιά, αλλά και σε DNA από το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ