Good Νews: Το πιο νόστιμο χαρούμενο event της Αθήνας: Φεστιβάλ "Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2014! Να πάτε!

Σε ένα προχριστουγενιάτικο πολυχώρο γεύσεων, εκπλήξεων, αισιοδοξίας και εμπειριών έχει μεταμορφωθεί η Helexpo Maroussi φιλοξενώντας ως την Κυριακή το βράδυ το πιο απολαυστικό, νόστιμο και χαρούμενο event της πόλης.

Σε ένα προχριστουγενιάτικο πολυχώρο γεύσεων, εκπλήξεων, αισιοδοξίας και εμπειριών έχει μεταμορφωθεί η Helexpo Maroussi φιλοξενώντας ως την Κυριακή το βράδυ το πιο απολαυστικό, νόστιμο και χαρούμενο event της πόλης.

Εκατοντάδες εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που επιβεβαιώνουν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η χώρα μας έχει πλέον μια αξιοσημείωτη deli κουλτούρα που τρέχει με χίλια. Ένα ενημερωμένο ανήσυχο κοινό που δεν σταματά να δοκιμάζει και ενδιαφέρεται να μάθει ρωτώντας τους παραγωγούς και κλείνοντας θέση στις 30 παράλληλες εκδηλώσεις. Αρώματα και μυρωδιές Χριστουγέννων σε προνομιακές τιμές στα σταντ των 140 εξαιρετικών μικρών παραγωγών που σε κάνουν να θέλεις να ψωνίσεις όλα τα δώρα σου από εδώ. Χαλαρό ζεστό κλίμα με τσουγκρίσματα και γκουρμέ tapas με άρωμα ελληνικής γιορτής από τη Μεγάλη Βρεταννία. Γνωστοί σεφ, ειδικοί και γευσιγνώστες που έχουν πάρει θέση πίσω από… την έδρα του δασκάλου μυώντας μας στα μυστικά των συνταγών τους, των κρασιών αλλά και άγνωστα ελληνικά διαμαντάκια: από την κοπανιστή ως το ζυγούρι! Μικροί γευσιγνώστες που όταν αποφασίσουν να αφήσουν τον χαρούμενο παιδότοπο (άλλη μια καινοτομία της φετινής διοργάνωσης ) απολαμβάνουν τα προχωρημένα γλυκίσματα του Βενέτη. Χαμογελαστοί επισκέπτες που αφού δοκιμάσουν τα προϊόντα των μικρών παραγωγών, δεν φεύγουν χωρίς να ψηφίσουν τα δικά τους καλύτερα παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό με δώρα αξίας άνω των € 10.000. Μια πραγματική γιορτή θυμίζει το φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2014» που άνοιξε τις πόρτες του και θα συνεχιστεί για όλο το weekend ανάβοντας τα φώτα της γιορτής. Σας περιμένουμε!

Αναλυτικό preview του φεστιβάλ εδώ

Αναλυτικά οι παράλληλες εκδηλώσεις εδώ

HELEXPO MAROUSSI Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι.
Παρασκευή 5/12: 4-9 μ.μ., Σάββατο 6/12 και Κυριακή 7/12: 10 π.μ.-9 μ.μ.
Γενική είσοδος: € 6. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Το πούλμαν του φεστιβάλ θα σας μεταφέρει δωρεάν από το σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας προς τη Helexpo Maroussi (φυσικά, με επιστροφή ).

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ μπείτε στο www.elladagiortigefseis.gr

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ