Στο «τσακ» τη γλίτωσαν Αντζελίνα Τζολί & Ντέιβιντ Μπέκαμ από τροχαία ατυχήματα- Να οι φωτό!

Σε πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα ενεπλάκησαν τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και η Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι είδαν τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια τους!

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ νωρίς χτες (29/11) το πρωί μαζί με τον γιο του, Μπρούκλιν.

Ο διάσημος Βρετανός ποδοσφαιριστής και ο γιος του δεν τραυματίστηκαν από τη συντριβή αλλά είναι και οι δύο πολύ ταραγμένοι.

Ο Μπέκαμ είχε πάει να πάρει τον γιο του από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Άρσεναλ, όπου ο μικρός αγωνίζεται με την Under-16 όταν συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το διερχόμενο όχημα που χτύπησε το αυτοκίνητο του Μπέκαμ, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ ένας μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον αστέρα της μπάλας να πιάνει τον ώμο του μετά το τροχαίο.

Τρόμος για την Τζολί - Γλίτωσε από θαύμα

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε χθες το βράδυ η Αντζελίνα Τζολί, καθώς το αυτοκίνητο που τη μετέφερε σπίτι της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της ταινίας της «Unbroken» στο Μπέβερλι Χιλς, η 39χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός επιβιβάστηκε στη λιμουζίνα της και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι της.

Πιθανότατα λόγω του ψιλόβροχου, ο οδηγός της λιμουζίνας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στο κράσπεδο του δρόμου και να σκάσουν τα δύο μπροστινά λάστιχα.

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος ανέφερε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Τζολί έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο κράσπεδο, ενώ η ηθοποιός αναρωτιόταν αν έχουν συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο. «Ηταν τρομακτικό. Τα ελαστικά εξερράγησαν και είναι θαύμα που δεν έγινε τίποτα χειρότερο. Δεν θα με εξέπληττε αν η ηθοποιός χτυπούσε στον λαιμό», πρόσθεσε.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ