Μ. Βρετανία: Μητέρα 6 παιδιών είπε στον γιο της πώς πάει για ψώνια & την «έκανε» για...Αυστραλία & τον άνδρα που γνώρισε μέσω Internet!

Εγκατέλειψε τα έξι παιδιά της και έφυγε για Αυστραλία, αφού είπε πρώτα στον μεγαλύτερο γιο της ότι δήθεν πηγαίνει στο…σουπερμάρκετ. Όταν την αναζήτησαν οι δικοί της αλλά και η αστυνομία, η γυναίκα αρνούνταν να επισπεύσει την επιστροφή της.

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχτηκε στο Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας, όπου μία μητέρα 6 παιδιών είπε στον μεγαλύτερο γιο της, 14 ετών, ότι πηγαίνει στο σουπερμάρκετ και εξαφανίστηκε. Ο λόγος; Στην πραγματικότητα εγκατέλειψε την οικογένειά της και έφυγε για Αυστραλία όπου μετέβη για να μείνει με έναν άντρα που γνώρισε μέσω ίντερνετ.

Τέσσερις ώρες μετά την απουσία της μητέρας, ο 14χρονος τηλεφώνησε στον παππού και στην γιαγιά που διαμένουν σε άλλη πόλη. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες, ωστόσο η μητέρα αγνόησε τα μηνύματα των γονιών της και της αστυνομίαw, απενεργοποίησε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρνούνταν να επιστρέψει πριν την προγραμματισμένη της πτήση που είχε κλειστεί για έξι εβδομάδες μετά.

Όταν επέστρεψε, τον περασμένο Φεβρουάριο, συνελήφθη. Τώρα το δικαστήριο της επέβαλε 6μηνη ποινή φυλάκισης με διετή αναστολή. Τα παιδιά, το μικρότερο εκ των οποίων είναι τριών ετών, μένουν με τον παππού και την γιαγιά.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, η γυναίκα- που μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά και δεν αρνήθηκε ότι τα εγκατέλειψε- υπήρξε καλή μητέρα, έζησε ωστόσο μια πολύ καταπιεστική σχέση που την σημάδεψε. Στους δικαστές παρουσιάστηκαν και κάρτες που είχαν γράψει τα παιδιά, για να δείξουν ότι τους λείπει η μητέρα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ