Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αποκλειστικό! Παναγιώτης Μιχαήλ, o άνθρωπος που νίκησε 2 φορές τον καρκίνο σε ένα ''ρεσιτάλ'' αισιοδοξίας και δύναμης! (βίντεο)

Χθες το βράδυ έζησα μία συγκλονιστική εμπειρία στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα

Χθες το βράδυ έζησα μία συγκλονιστική εμπειρία στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα. Ο Παναγιώτης Μιχαήλ πήρε το μικρόφωνο και μας μίλησε γιά την ζωή του και την δύναμη να ξεπερνάς τα προβλήματα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ''Αγγελοι και Δαίμονες'' που συνδιόργανωσε η ΜΚΟ του Be Strong με την Ορθοβιοτική / Πολυιατρείο στο Μαρούσι.

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ για την ιστορία του οποίου μπορείτε να διαβάσετε και εδώ νόσησε στα 17 του απο άγνωστη αιτία και έμεινε παράλυτος γιά ένα χρόνο ενώ στα 30 & στα 40 του νίκησε δύο φορές τον καρκίνο των όρχεων.

Σήμερα ο γυμναστής της ενόργανης (!!) και δημιουργός της ΜΚΟ Μείνε Δυνατός λειτουργεί την τηλεφωνική γραμμή 1069 γιά την ψυχολογική στήριξη καρκινοπαθών.

Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας γιά να μοιραστείτε με φίλους και αγαπημένους σας αυτό το βίντεο - μάθημα ζωής από έναν άνθρωπο που όπως γράφει στο βιβλίο του Είμαστε Τουρίστες ",( εκδόσεις Μελίχρυςος ) το πρόβλημα είναι ας πούμε η καρέκλα - σήκω και λύστο"...
O Παναγιώτης Μιχαήλ με την Ελεάνα Παπαχαραλάμπους CEO της Ορθοβιοτικής

Και ας του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σήμερα στο χειρουργείο του.

Ειρήνη Νικολοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ