Επιτέλους ομορφαίνει ξανά το Μικρολίμανο - Κατεδαφίζονται στις 27 Νοεμβρίου τα αυθαίρετα καταστήματα - Ιδού οι αποφάσεις-έγγραφα

Πρωτοκολλήθηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την κατεδάφιση αυθαίρετων καταστημάτων στην περιοχή του Μικρολίμανου, στον Πειραιά.

Οι καταστηματάρχες ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί πως, σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, η κατεδάφιση των εν λόγω καταστημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2014, με προβλεπόμενη ώρα έναρξης στις 9.00 το πρωί.

Μάλιστα, στο έγγραφο αναφέρεται πως θα πρέπει να απομακρύνουν από τις αυθαίρετες κατασκευές τυχόν κινητά αντικείμενα για να μην υποστούν ζημιές.

Μόλις έγινε γνωστό το θέμα, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ήρθε κατευθείαν σε επαφή με τους καταστηματάρχες, με τους οποίους και καθορίστηκε συνάντηση προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας για μια τέτοια μεγάλη αλλαγή.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσφορά των καταστημάτων στο Μικρολίμανο, τόσο σε εκατοντάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ευρύτερη οικονομία του Πειραιά», φέρεται να είπε ο κ. Μώραλης.

Το πρωτόκολλο με την εντολή εκτέλεσης των εργασιών:

 

 

 

 

Πηγή: piraeuspress

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ