Ακατάλληλο για... vegeterians! Σας παρουσιάζουμε το μαγαζί όπου θα γευτείτε τα πιο ζουμερά μπριζολάκια της Αθήνας! Γιαμ γιαμ!

τον αριθμό 24 της οδού Παπαδιαμαντοπούλου βρίσκεται ένας προσεγμένος casual χώρος. Ονομάζεται Pata Negra και -δικαίως-θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η Μέκκα του καλού κρέατος..

Στον αριθμό 24 της οδού Παπαδιαμαντοπούλου βρίσκεται ένας προσεγμένος casual χώρος. Ονομάζεται Pata Negra και -δικαίως-θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η Μέκκα του καλού κρέατος: Τ-Bone, rib eye, χωριάτικα λουκάνικα, χοιρινή πορκέτα με πέστο μαντζουράνας, βοδινή στηθοπλευρά με γλάσο από αποξηραμένα φρούτα είναι κάποια από τα πιάτα που υπάρχουν στον κατάλογο.



Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ωστόσο, είναι ο μαύρος χοίρος (αρχαία ελληνική ράτσα) που φτάνει κατευθείαν από τα Τζουμέρκα. Γενικά οι ιδιοκτήτες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις πρώτες ύλες, κατά προτίμηση από μικρούς κυρίως παραγωγούς.

Οι δημιουργικές πινελιές του σεφ δεν εξαντλούνται μόνο στα παραπάνω, αφού στο μενού θα βρείτε ακόμα δροσερές σαλάτες, πιάτα με ζυμαρικά και κάποια με ψάρι. Με λίγα λόγια κανείς δεν μένει παραπονεμένος. Όσο, δε, το επιτρέπει ο καιρός, οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να στρώνουν και τραπεζάκια έξω.



Info: Παπαδιαμαντοπούλου 24, Ιλίσια, τηλ.: 210 7708380.

Πηγή: Elle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ