Η πιο περιζήτητη χήρα είναι η Lady Gabriella Windsor - 2 μήνες μετά την αυτοκτονία του συζύγου της, επέστρεψε στο παλάτι του Kensington

Ακόμη παλεύει με τους δαίμονες του συζύγου της αλλά και τη μοναξιά που της άφησε κληρονομία ...

Πριν μερικές εβδομάδες έκανε το γύρο του κόσμου η είδηση του θανάτου του Thomas Kingston, συζύγου της Lady Gabriella και αγαπημένης ανηψιάς της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο θάνατος του θεωρήθηκε αυτοκτονία με αυτοτραυματισμό στο κεφάλι του και η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε ακόμη: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Thomas Kingston που αυτοκτόνησε: Ο Πρίγκιπας William εκπροσώπησε την βασιλική οικογένεια - Στο πλάι της ξαδέρφη του, Lady Gabriella (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αυτοκτονία στο Buckingham: Τελικά ο 45χρονος Thomas Kingston, ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε τέλος στην ζωή του με μία σφαίρα – Όλες οι αποκαλύψεις (φωτό & βίντεο)

Το royal ζεύγος κατοικούσε στο Notting Hill στο δυτικό Λονδίνο, χωρίς να έχει αποκτήσει παιδιά.

Το πτώμα του 45χρονου βρέθηκε στο σπίτι γονέων στο Cotswolds.

Έπειτα από αυτή τη συγκλονιστική είδηση Lady Gabriella Kingston αποφάσισε να μετακομίσει πίσω στους γονείς της, στο παλάτι του Kensington, επειδή δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με τον Thomas.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, πολλοί είναι οι φίλοι και οι συγγενείς που προσπαθούν να σταθούν δίπλα της, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, με την ίδια να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η 41χρονη κόρη του Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ (εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ)  για την ώρα παλεύει με τη μοναξιά και το άδειο ανάκτορο που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Η Λαίδη Γκαμπριέλα είναι σήμερα η 56η στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την ανιψιά της, Ιζαμπέλα Γουίνδσορ.

Διαβάστε ακόμη: Πένθος στο Μπάκιγχαμ: Έφυγε από τη ζωή μόλις 45 ετών ο Thomas Kingston, σύζυγος της ανηψιάς Καρόλου (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ