Κορίτσια και στα δικά σας: Άδειες γάμου έβγαλε ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν - Παντρεύονται στην Ιταλία με Παπά και με κουμπάρο! (Φωτό)

Ένα βήμα πιο κοντά στον έγγαμο βίο έκαναν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η αρραβωνιαστικιά του, Αμάλ Αλαμουντίν, μετά τις άδειες γάμου που έβγαλαν.


Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το ζευγάρι ανήρτησε την άδειά στο Δημαρχείο του Τσέλσι, ενώ θα πρέπει να παραμείνει εκεί για 16 ημέρες προτού μπορέσουν να παντρευτούν, στην Ιταλία, όπως αναφέρεται η τοποθεσία που θα τελεστεί ο γάμος.

http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1788710!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_970/clooney13f-1-web.jpg

Το έγγραφο αναφέρει το πλήρες όνομα του Τζορτζ Τίμοθι Κλούνεϊ που επαγγέλλεται «ηθοποιός και σκηνοθέτης» ενώ η κυρία Αλαμουντίν αναφέρεται ως «δικηγόρος», δημοσιεύει το skynews.com

http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/71516-george-clooney-vacations-with-rumored-new-girlfriend-amal-alamuddin-in-seychelle/1395193239_startraks_action_18317464_george-clooney-amal-alamuddin-zoom.jpg

Δεν έγινε γνωστό πότε πήγαν στο Δημαρχείο για να βγάλουν την άδεια, η οποία διαρκεί για 12 μήνες.

http://thenypost.files.wordpress.com/2014/04/georgecover.jpg

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο και αναμένεται να παντρευτεί κοντά στο θέρετρο του Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

http://img2.timeinc.net/people/i/2014/news/140331/george-clooney-2-600.jpg

Η αρραβωνιαστικιά του, Αμάλ Αλαμουντίν, είναι γνωστή δικηγόρος, έχοντας αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και έχει εκπροσωπήσει τον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange και περιγράφεται ως «παθιασμένη υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

http://www.instyle.gr/wp-content/uploads/2014/06/25/amal_alamuddin.jpg

Ο Κλούνεϊ είχε παντρευτεί στο παρελθόν με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ και είχε δηλώσει ότι δε θα το ξαναέκανε ποτέ, παρά το γεγονός ότι από το πλευρό του έχουν περάσει πανέμορφες γυναίκες, όπως η Λίζα Σνόουντον, Ελιζαμπέτα Κανάλις και Στέισι Κίμπλερ.


H άδεια γάμου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ