Η μάνα έγκυος στο 17ο παιδί της ταυτόχρονα με την μεγάλη κόρη της που περιμένει το πρώτο της μωρό ! (φωτό & βίντεο)

Εχει κάνει μέχρι τώρα 16 παιδιά και συνεχίζει να μετράει. Η 39χρονη Σου Ράντφορντ είναι η μητέρα της μεγαλύτερης πολύτεκνης οικογένειας στη Βρετανία. Τώρα μάλιστα είναι έγκυος στο 17ο παιδί, που περιμένει να γεννήσει τον προσεχή Νοέμβριο ενώ και η πρωτότοκη κόρη της, η Σόφι, που είναι 20 χρονών, περιμένει και αυτή το πρώτο της παιδί που θα γεννηθεί πέντε εβδομάδες πριν από το…αδερφάκι της.



Η Σου Ράντφορντ που μένει στο Λάνκασάιρ, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Channel 4 ιδιαίτερα ευτυχισμένη επειδή εγκυμονεί μαζί με την κόρη της. «Είναι υπέροχο το συναίσθημα να είμαι έγκυος μαζί με την κόρη μου», είπε. «Αφήστε κιόλας που τρώμε μαζί ό,τι λιχουδιά βρούμε μπροστά μας! Είναι κι αυτό μια συμπαράσταση».



Ο άντρας της Σου, ο Νόελ είναι 43 χρονών, αλλά αφήνει να εννοηθεί πώς η γυναίκα του τον παρέσυρε για να αποκτήσουν τόσο πολυπληθή οικογένεια!



Η Σου πάντως, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σκέφτεται να σταματήσει πλέον να... γεννοβολά και το 17ο παιδί να είναι και το τελευταίο.






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ