Μετά το Παρίσι και το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Σιγκαπούρη, η μαγική απόλαυση 25 ετών ανοίγει και στην Αθήνα-Μάνγκο ή μπράουνι, πιπερόριζα ή άνθος αλατιού

To παγωτό Magic της Algida γιόρτασε τα 25α του γενέθλια με το πιο απολαυστικό party στο κέντρο της Αθήνας!



Magic Pleasure Store Opening party

Το παγωτό Magic της Algida που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια, γιόρτασε 25 χρόνια απόλαυσης με ένα λαμπερό party για τα εγκαίνια του πρωτοποριακού Magic Pleasure Store Athens.

Το Magic, πάντα καινοτόμο και τολμηρό, δημιούργησε ένα μοναδικό, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας. Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη, το Τορόντο και πολλές άλλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο όπου τα pop-up stores του Magic έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και εκατομμύρια πιστούς pleasure seekers, το Magic Pleasure Store άνοιξε στην Αθήνα για λίγους μόνο μήνες.

Αγαπημένοι Pleasure Seekers από το χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, των media και της μόδας έφτιαξαν το δικό τους μοναδικό παγωτό Magic, με τις οδηγίες της Λυδίας Παπαϊωάννου και της ενθουσιώδους ομάδας των Pleasure Makers και μοιράστηκαν την πιο απολαυστική ευχή για τα 25 χρόνια του πιο μαγικού παγωτού.



H Ράνια Λινάρδου, Marketing Manager Ice Cream ΕΛΑΪΣ-Unilever, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να σας καλωσορίζω σήμερα στο Magic Pleasure Store Athens. Το έβλεπα τα τελευταία χρόνια στις πρωτεύουσες της Ευρώπης και ονειρευόμουν τη στιγμή που θα το βλέπαμε και στην Αθήνα. Η στιγμή αυτή λοιπόν έφτασε και είμαστε εδώ για να ζήσουμε μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα μας προσφέρει το παγωτό Magic της Algida, που τα τελευταία 25 χρόνια χαρίζει στιγμές απόλαυσης και χαμόγελα στους λάτρεις του παγωτού.»

Make My Magic

Τώρα, στο Magic Pleasure Store, έχετε και εσείς την ευκαιρία να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα, το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic με τη βοήθεια των Pleasure Makers, που θα σας καθοδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στη γεύση και στην απόλαυση της σοκολάτας και του παγωτού Magic.

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας παγωτό Magic είναι απλή:

Με βάση το βελούδινο παγωτό βανίλια του Magic, αρχικά επιλέγετε έως 3 toppings (γαρνιρίσματα) με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες σας περιμένει. Διαλέξτε ανάμεσα στις κλασσικές όπως αμύγδαλα και brownies, στις ιδιαίτερες όπως μάνγκο και crispy yogurt, ή στις πιο ανατρεπτικές όπως ανθός αλατιού με πιπερόριζα. Αποκλειστικά για το Magic Pleasure Store της Αθήνας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και γαρνιτούρες που δημιουργήθηκαν με την επιμέλεια του chef-pâtissier Ντίνου Φωτεινάκη, όπως crumble μπισκότου με ελληνικό καφέ και καρύδι.

Στη συνέχεια διαλέγετε σε ποιο από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) προτιμάτε να βυθιστεί μέσα το παγωτό σας και ο Pleasure Maker θα δημιουργήσει μπροστά σας το δικό σας μοναδικό παγωτό ξυλάκι Magic!

Pleasure seekers, είστε έτοιμοι να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία σοκολάτας και παγωτού;

Magic Pleasure Store Athens: Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα.

Για το Magic

Ξεκινώντας το 1989 από τη Γερμανία και το Βέλγιο, το Magic ήταν το πρώτο παγωτό ξυλάκι που στόχευσε σε ενήλικο κοινό. Το Magic έγινε γρήγορα γνωστό για την καινοτομία του και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά του, ενώ το κακάο που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα των παγωτών Magic παράγεται αποκλειστικά με μεθόδους αειφόρου καλλιέργειας και φέρει την πιστοποίηση της Rainforest Alliance. Σήμερα το Magic είναι ένα από τα κορυφαία brands παγωτού παγκοσμίως με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια ετησίως σε όλο τον κόσμο και το μεγαλύτερο brand της Unilever στην κατηγορία του παγωτού.

Το 2014 το Magic γιορτάζει 25 χρόνια απόλαυσης. Γι’ αυτό επαναλανσάρει τα κλασσικά ξυλάκια παγωτό Magic και επιπλέον λανσάρει νέα προϊόντα, όπως τα νέα κύπελλα Magic σε δύο γεύσεις, βανίλια & σοκολάτα. Το παγωτό και η σοκολάτα Magic στα καλύτερά τους!

Τα παγωτά Magic τα βρίσκετε στα ψυγεία της Algida.

Για ακόμα περισσότερη απόλαυση, ακολουθήστε το Magic στο facebook: www.facebook.com/magic.algida και στο twitter: @MagicIceCreamGr και μην ξεχνάτε τα hashtags! #25yMagic #celebratepleasure #pleasureseekers #MagicAthens

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ