Βασιλιάς Κάρολος-Βασίλισσα Καμίλα: Έδωσαν το πρώτο garden party του 2024 - Χωρίς Γουίλιαμ, χωρίς Κέιτ, χωρίς Χάρι - Ποιοι ήταν μαζί τους (φωτό-βίντεο)

Υποδέχτηκαν 8.000 καλεσμένους

Το πρώτο garden party για το 2024 πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα.

Το royal ζεύγος καλωσόρισε χιλιάδες βασιλικούς θαυμαστές στο πρώτο του πάρτι της χρονιάς, στους χώρους της επίσημης κατοικίας του στο Λονδίνο.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 75χρονος (χημειοθεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου) τελικά μπόρεσε και στάθηκε στη "θέση" του οικοδεσπότη.

Παρουσία του Δούκα Εδουάρδου και της Δούκισσας Σόφι, της πριγκίπισσας Άννας, του δούκα και της δούκισσα του Γκλόστερ υποδέχτηκαν 8.000 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα με υψηλή αναγνωρισιμότητα.

Ηχηρές ήταν οι απουσίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, η οποία πάσχει επίσης από καρκίνο και δεν εμφανίζεται σε δημόσια βασιλικά events.

Κομψή όπως πάντα η Καμίλα με λευκό αέρινο φόρεμα με μαύρες λεπτές ρίγες από @fiona_clare_couture και ασορτί καπέλο από τον σχεδιαστή Philip Treacy, ενώ ο βασιλιάς φόρεσε γκρι κοστούμι με θαλασσί γιλέκο και καπέλο το οποίο αφαίρεσε για να απευθυνθεί στους καλεσμένους του.


Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στην Αγγλία για τα 10 χρόνια των Invictus Games, αλλά δεν ήταν στο guest list του πάρτι.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Με τους θείους του, αδέλφια της Diana να τον στηρίζουν στα Invictus Games - Ο Βασιλιάς Κάρολος μακριά του αλλά και τόσο κοντά ...

Garden Parties: Παράδοση και πολυτέλεια

Τα Garden Parties πραγματοποιούνται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από τη δεκαετία του 1860 και είναι ένας τρόπος για την αναγνώριση και επιβράβευση πολιτών για τις υπηρεσίες τους ή για τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών τους από τις θέσεις που βρίσκονται ή στις κοινότητές τους.

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Καρόλου: Αυτές είναι οι δύο άμαξες που θα μεταφέρουν το βασιλικό ζεύγος - Δείτε το βίντεο

Εκεί οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ειδυλλιακούς βασιλικούς κήπους του Μπάκιγχαμ.Πρόκειται για μία όαση 160 στρεμμάτων που φιλοξενεί ποικίλα είδη χλωρίδας με περισσότερα από 1.000 δέντρα, όπως τα πλατάνια που φυτεύτηκαν από τη βασίλισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Άλμπερτ, αγριοκαστανιές, 85 διαφορετικά είδη βελανιδιάς και 40 μουριάς.

Διαβάστε ακόμη: Garden party στο Μπάκιγχαμ: Οι glamorous παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση - Ποιοι ξεχώρισαν (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλίας Κάρολος: Πρώτη επίσημη επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό – Πλάι του η Βασίλισσα Καμίλα – Πολύ χαρούμενος που επέστρεψε! (φωτό & βίντεο)

Είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός κήπος στο Λονδίνο, και οι τυχεροί που λαμβάνουν πρόσκληση ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και δεν επιλέγονται τυχαία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ