Ίδια η Βίκυ Μοσχολιού: Η απίστευτη ομοιότητα της κόρης της, Ράνιας με την αείμνηστη τραγουδίστρια – Αυτή & την αδελφή της συνάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη επισκέφτηκε το μαγαζί της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου στην Πάρο. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε το Πάσχα της στην ονειρική Πάρο.

Την τελευταία μέρα της εκεί, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρέθηκε με τις κόρες της αείμνηστής τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολίου και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζου.

Η μία κόρη τους, η Ράνια Δομάζου έχει ανοίξει ένα υπέροχο εστιατόριο στην Πάρο, το «Calypso», το οποίο εντυπωσίασε την Ζήνα Κουτσελίνη. Η αδελφή της Ευαγγελία εννοείται την βοηθά!

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Ράνια Δομάζου είναι ολόιδια με την μητέρα της!

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Συνάντηση κορυφής - Μίκης Θεοδωράκης, Βίκυ Μοσχολιού, Σταμάτης Κόκοτας, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Μάκης Μάτσας, Καίτη Γκρέι & Λευτέρης Παπαδόπουλος σε βραδινή έξοδο!

Για την ιστορία, την Πρωτομαγιά του 1967 η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζο με κουμπάρο τον στρατιωτικό της Χούντας Ιωάννη Λαδά. 

Με το Μίμη Δομάζο απέκτησε δύο κόρες, αλλά το 1979 πήραν διαζύγιο. 

Η Βίκυ Μοσχολιού έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς, το 2005 από καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών στο σπίτι της στους Θρακομακεδόνες.

Διαβάστε ακόμα: Μίμης Δομάζος: Ο γόης & μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών - Η μοιραία συνάντηση με τη Βίκυ Μοσχολιού - Ο γάμος μόλις βγήκε η Χούντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ