Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη - Ανάλαφρη & ταξιδιάρικη διάθεση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου δίνοντας μια σχετικά πιο ανάλαφρη και ταξιδιάρικη νότα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου. Άλλωστε κάποιοι ήδη θα ετοιμάζουν βαλίτσες για να ταξιδέψουν για το Πάσχα. Το πρωί του Σαββάτου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή διευκολύνοντας την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις εμπορικές μας δοσοληψίες, που λόγω Πάσχα θα είναι σαφώς αυξημένες. Μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στην πορεία πιθανόν να μας κάνει να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στη λογική, τις επιθυμίες και το συναίσθημα μας. Η Κυριακή έρχεται με ένταση στο συναίσθημα μας τις πρωινές ώρες, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης-Άρη και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης. Η τελευταία όψη της Σελήνης είναι ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μάλιστα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φαίνεται ότι ενεργοποιεί την κύρια όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο και μπορεί η σύγχυση να ξεκινήσει σιγά σιγά από σήμερα. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 10:31 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12:37 το μεσημέρι που θα περάσει στον Αιγόκερω. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως πιο απαιτητικό για τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι αρκετά ευνοϊκό για σας και εξισορροπεί κάποιες άλλες δύσκολες επιρροές. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια καλή θέση για να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό από το ημερήσιο πρόγραμμα σας. Να σκεφτείτε επίσης λίγο καλύτερα τις προτεραιότητες σας, μειώνοντας τες σε όσο το δυνατόν λιγότερες, ώστε να μπορείτε να τους αφοσιωθείτε με πάθος. Η Κυριακή είναι πιο περίεργη μέρα καθώς το πρωί η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενεργοποιώντας τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Η όψη παραπέμπει σε μια πιο άτονη φάση από πλευράς φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό μέσα στις προτεραιότητες μην ξεχνάτε την υγεία σας. Από την άλλη, η όψη αυτή μπορεί να σας γεμίζει με ένα σχετικό άγχος για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σας σχεδίων. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα φέρνει σε προτεραιότητα θέματα της καριέρας και γενικότερα των υποχρεώσεων σας. Μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε κάποιες ώρες ώστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα των πρώτων απαιτητικών ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη ταξιδεύει στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Με τις όψεις που σχηματίζει τόσο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, η διαίσθησή σας θα είναι έντονη και θα μπορείτε να τους «διαβάζετε» όλους ανεξάρτητα από το τι σας δείχνουν. Καθώς όμως ο 8ος οίκος είναι ένας ψυχολογικός οίκος, μπορεί να λειτουργείτε και σαν σφουγγάρι στις επιρροές των ενεργειών των ανθρώπων γύρω σας γι’ αυτό επιλέξτε προσεκτικά τις παρέες σας. Αν νιώθετε μεγαλύτερο βάρος με την παρουσία κάποιων ατόμων προσπαθήστε να μειώσετε τον χρόνο παραμονής σας σε αυτή τη συνθήκη. Θα σας απασχολήσουν ακόμη κάποια οικονομικά ζητήματα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και δημιουργεί τρικυμία στη διάθεση σας. Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό ή ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε χρόνια για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε. Τα παιχνίδια του Ποσειδώνα με το μυαλό και τη φαντασία είναι γνωστά και κάποιες φορές μπορεί να είναι κι επικίνδυνα. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Πολύ πιο ευχάριστα θα νιώσετε με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς θα σας ελευθερώσει από κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη, θέση που θα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων στη ζωή σας. Από τη μια δείχνει ότι οι άλλοι είναι πιο απαιτητικοί από εσάς ή προσφεύγουν σε σας για να τους βοηθήσετε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα κι από την άλλη είναι μέρες που κι εσείς νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους, συνεργάτες, τον σύντροφο σας. Το Σάββατο μπορείτε να το επιτύχετε πιο άνετα πάντως. Αντίθετα το πρωί της Κυριακής, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Γι’ αυτό προσέξτε πού και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε. Η δυσκολία αυτής της όψης έχει να κάνει με τα «όρια» μας. Συνήθως ο Ποσειδώνας καταλύει την έννοια των ορίων, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι στις επιρροές των άλλων. Έτσι μπορεί να νιώθουμε, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, εξαντλημένοι. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι πιο βοηθητική για να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, αλλά να κάνετε κι ένα καλύτερο πρόγραμμα για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ