Συνάντηση Κορυφής: Οι πιο μοδάτες Royals μαζί! – Τα ultra chic look της Βασίλισσας Λετίσια & της Βασίλισσας Μάξιμα (φωτό & βίντεο)

Ο κόσμος της μόδας συγκλονίστηκε!

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Άμστερνταμ και τους υποδέχτηκαν Ο Βασιλίας Γουλιέλμος της Ολλανδίας και η Βασίλισσα Μάξιμα.

Η royal ζεύγος ταξίδεψε από την Ισπανία μέχρι την Ολλανδία στο πλαίσιο της επίσημης κρατικής επίσκεψης, ώστε να συζητήσουν για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψής τους στην Ολλανδία, ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίτσια της Ισπανίας κατέθεσαν στεφάνι στο εθνικό μνημείο της χώρας.

Οι πιο κομψές Βασίλισσες συναντήθηκαν και ο κόσμος της μόδας συγκλονίστηκε!

Η Βασίλισσα Μάξιμα ντυμένη σε bordeaux total look. 

Ολόκληρη η εμφάνιση της είναι από το πολυτελές brand Natan Couture.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Maxima: Η Βασίλισσα της μόδας - Ταγιέρ ζαχαρί σε γραμμή 50’s με ton sur ton γόβες, headband & γάντια - Απερίγραπτη κομψότητα (φωτό & βίντεο)

Τα βυσσινί γόβες stiletto είναι από τον σχεδιαστή Gianvito Rossi, με κόστος €630.

Από την άλλη πλευρά η Βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα υπέροχο πράσινο look.

Επέλεξε ένα πράσινο tweed φόρεμα με την υπογραφή του σχεδιαστή Moisés Nieto.

Απογείωσε την εμφάνιση με ένα εκπληκτικό head piece από to elegant hat brand, BALEL και nude γόβες από την πασίγνωστη σχεδιάστρια Carolina Herrera.

Η επιτομή της κομψότητας, οι royals. 

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Λετίσια: Με μαύρο κουστούμι ταξίδεψε στο Άμστερνταμ - Πως απογείωσε τις διαχρονικές γόβες Massimo Dutti (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ