Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

Τέλος στις θεωρίες συνομωσίας ...

Πυρετός στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία με την δυσάρεστη είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate να ξεπερνάει σε ταχύτητα μετάδοσης κάθε προηγούμενο.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την όμορφη Πριγκίπισσα καταβεβλημένη και στενοχωρημένη να επιστρατεύει τις δυνάμεις της για να ικανοποιήσει επιτέλους την λυσσαλέα δίψα των media για να μάθουν τι συμβαίνει.

Ιδού λοιπόν, το πιο απλό αλλά ταυτόχρονα πιο δυσάρεστο σενάριο επιβεβαιώθηκε.

Η Kate ύστερα από 2 μήνες ακραίας εσωστρέφειας μας κοιτάζει στα μάτια και αποκαλύπτει ότι χειρότερο συμβαίνει καθημερινά σε χιλιάδες απλούς ανθρώπους σε όλη τη γη: "Ναι έχω καρκίνο".

Δείτε πως καλύπτουν την είδηση τα διεθνή μέσα ενημέρωσης από την Βρετανία ως την Αυστραλία και την Αμερική την Ινδία και όλη την Ευρώπη.

telegraph.co.uk

dailymail.co.uk

bbc.com

instagram @nytimes

nytimes.com

skynews.com

lemonde.fr

britishvogue

vanityfair

afpfr

the_royal_watcher

stylistmagazine

galafr

histoiresroyales.fr

 

Χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε:

«Ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από την εγχείρηση.

Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ on camera: Έχω καρκίνο - Ξεκίνησα χημειοθεραπείες - Η ιστολογική έδειξε ότι υπάρχει όγκος μετά την επέμβαση στη κοιλιά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ