Η πριγκίπισσα Κέιτ έβαλε αγγελία: Ζητείται βασιλικός επικοινωνιολόγος - Δουλειά του να μαζέψει τις γκάφες – Δείτε το job description

Το Παλάτι αποφάσισε να ζητήσει τη... βοήθεια των ειδικών

Τα όσα έχουν μεσολαβήσει στην υπόθεση της πριγκίπισσας Κέιτ, οι χειρισμοί για την απόκρυψη του είδους της επέμβασης, η απουσία της από τη δημόσια ζωή, η  πειραγμένη φωτογραφία, η βόλτα για ψώνια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και η αμφισβήτηση από τη βρετανική κοινή γνώμη οδήγησαν το παλάτι του Μπάκιγχαμ να βάλει αγγελία για πρόσληψη "επικοινωνιολόγου".

Σκοπός του να αναστρέψει το κλίμα, ή αν προτιμάτε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Το παλάτι λοιπόν προσλαμβάνει «βοηθό επικοινωνίας» για το γραφείο του ιδιωτικού γραμματέα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. 

Η αγγελία για την εν λόγω εργασία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: «Συγγνώμη, εγώ πείραξα τη φωτογραφία»: Η πριγκίπισσα Κέιτ απολογήθηκε μετά τον σάλο - Γιατί το έκανε (βίντεο)

Τι αναφέρει η αγγελία

Με βάση αυτά που αναφέρει η αγγελία του Παλατιού, μεταξύ των καθηκόντων του είναι: «καθημερινές έρευνες των μέσων ενημέρωσης για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας των μελών της βασιλικής οικογένειας».

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Είναι υπερηφάνεια να συμμετέχετε στην ομάδα, στην καρδιά ενός παγκοσμίου φήμης ιδρύματος. Αυτό είναι που κάνει την εργασία για το Royal Household εξαιρετική. Η ομάδα του Royal Communications προωθεί τη δουλειά, το ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όσων κάνετε», δήλωσε το παλάτι για τη δουλειά.

«Είτε εργάζεστε σε μια κρατική επίσκεψη, σε τελετουργική εκδήλωση ή σε βασιλική υποχρέωση, θα βεβαιωθείτε ότι οι επικοινωνίες μας προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού. Αν και η βάση είναι κυρίως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, θα ταξιδέψετε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για την υποστήριξη επισκέψεων και δεσμεύσεων», προσθέτει.

Το πακέτο αποδοχών είναι περίπου 25.642 λίρες ετησίως, με 25 ημέρες ετήσιας άδειας και πολλά άλλα προνόμια.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση έχουν χρόνο έως τις 7 Απριλίου.

Η βόλτα για ψώνια της Κέιτ και το Γουίλιαμ άναψε και αυτή φωτιές με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν η πραγματική Κέιτ, αλλά σωσίας της.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη εμφάνιση on camera με κολάν, σνίκερς, ίσια μαλλιά και πολύ αδύνατη - Γιατί οι χρήστες των social λένε ότι "δεν ήταν η Κέιτ" (βίντεο)

 


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ