Okay but where is Kate? Harry? 3.000 μηνύματα στην ανάρτηση του Πρίγκιπα William για το βραβείο της αείμνηστης μαμάς του, Diana (φωτό-βίντεο)

Ασυνόδευτος για ακόμη μία φορά ...

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση "Diana Legacy Award" στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. 

Ο Γουίλιαμ τίμησε τη μνήμη της μητέρας του, ως προσκεκλημένος του φιλανθρωπικού ιδρύματος που τιμά το έργο της Νταϊάνα.

Έδωσε και μια ομιλία για τον εορτασμό της 25ης επετείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης και είπε ότι η μητέρα του του δίδαξε ότι «όλοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν κάτι πίσω». 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αποψινή απονομή του Legacy Award είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί την 25η επετειακή χρονιά του The Diana Award, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που δημιουργήθηκε για να αντικατοπτρίζει την πεποίθηση της μητέρας μου ότι οι νέοι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Ξέρω ότι θα ήταν τιμή της να δει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο όνομά της να κάνει τόσο εμπνευσμένο έργο για την ανάταση των νέων από όλες τις γωνιές του πλανήτη».

Η ανάρτηση του 41χρονου στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί μαζί με την Κέιτ Μίντλετον, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και μηνύματα στα σχόλια.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Κέιτ φόρεσε επίσημο ασπρόμαυρο tuxedo με παπιγιόν.

Να σημειώσουμε ότι για ακόμη μία φορά δεν συνοδευόταν από την 42χρονη royal, ούτε από τον πατέρα του Κάρολο και φυσικά στη συγκεκριμένη περίσταση η Βασίλισσα Καμίλα δεν ήταν ευπρόσδεκτη για ευνόητους λόγους...

Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν μπόρεσε να πάει εκεί αλλά συμμετείχε στην τελετή απονομής μιλώντας στους νικητές σε βιντεοκλήση μετά την αποχώρηση του αδελφού του από το κτίριο.

 «Λυπάμαι που δεν είμαι εκεί, μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί μαζί σας», δήλωσε ο Δούκας του Σάσσεξ ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε:

«Σας ευχαριστώ που εμπνέετε τόσους πολλούς άλλους και ταυτόχρονα προστατεύετε την κληρονομιά της μητέρας μου, το εκτιμώ πραγματικά αυτό».

Ο 39χρονος royal εμφανίστηκε με ένα σκούρο σακάκι, πάνω από ένα μπλε πουκάμισο με ανοιχτό κολάρο, χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε ακόμη: Το comeback της Μέγκαν Μαρκλ στο instagram! Λανσάρει το νέο της brand - Χιλιάδες ακόλουθοι σε λίγες ώρες (φωτό)

Φάνηκε αρκετά χαλαρός και άνετος ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον αδερφό του, Γουίλιαμ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ