Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας: Αυτές οι τρεις γυναίκες άφησαν εποχή με το στιλ & τον εμβληματικό τρόπο ντυσίματος τους

Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και είναι σημαντικό να στείλετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εμείς, με αφορμή αυτήν την ημέρα αποφασίσαμε να αναδείξουμε τρεις πολυαγαπημένες παρουσίες που με το απίθανο γούστο τους στη μόδα άφησαν εποχή ....

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ένα είδωλο της μόδας, τα ρούχα της οποίας εξακολουθούν να αναφέρονται μέχρι σήμερα.

instagram @eternaprincessdiana


instagram @silk90s

Αν και ποτέ δεν απομακρύνθηκε πολύ από το βασιλικό πρωτόκολλο (σίγουρα όχι όσο ήταν παντρεμένη με τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας), η Νταϊάνα χρησιμοποιούσε πάντα τη μόδα για να εκφράσει την προσωπικότητά της, είτε με εντυπωσιακά σχέδια και έντονα χρώματα, είτε με τσάντες Dior , είτε με σετ Chanel, είτε με φορέματα Versace, είτε με γόβες Jimmy Choo.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Το ασημί φουστάνι με όλη την πλάτη έξω της πριγκίπισσας Νταϊάνα μας άφησε άφωνες - Που πήγε φορώντας ένα iconic outfit

Πέρα από την επίσημη γκαρνταρόμπα της, η Νταϊάνα έκανε επίσης fashion statement εμφανίσεις και στις καθημερινές της εξόδους.

Συνδύαζε με άψογο τρόπο τα σορτάκια της με tοps, blazers και ζώνες. 

Marilyn Monroe

Το απόλυτο θηλυκό, όχι ενός αλλά πολλών αιώνων ακόμα, η Marilyn Monroe!

Η γυναίκα-θρύλος καθιέρωσε το κόκκινο κραγιόν και το έκανε συνώνυμο της ίδιας.

Φυσικά, χαρακτηριστικά ήταν και τα ψηλόμεσα μαγιό, μέσα από τα οποία μας έδειχνε την εκπληκτική της σιλουέτα, χωρίς να προκαλεί!

Κι εννοείται, μέσα από κομψότατα φορέματα τόνιζε το μπούστο της αναδεικνύοντας περισσότερο τη θηλυκότητα μιας γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη: Καλοκαίρι με την Μέρλιν Μονρόε: Τα μαγιό της διασημότερης, ομορφότερης, τραγικής ηθοποιού του Hollywood που άφησαν εποχή (φωτό)

Αέρινες δημιουργίες ή εφαρμοστά σύνολα εκείνη προσάρμοζε το δικό της στιλ κι έδινε έναν άλλο αέρα που την έκανε fashion icon στα μάτια μας.

Όταν λέμε φινέτσα μιλάμε για την Jackie Kennedy.

Μεγάλα γυαλιά, καπέλα Pillbox, tailored παλτό και ταγιέρ Oleg Cassini, statement τσάντες Gucci, φουλάρια Hermes στα μαλλιά. 

Πειραματίστηκε με την γκαρνταρόμπα της, ενώ έδινε πάντα μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ. 


instagramme_rechifla

Η Jackie ήταν από τις γυναίκες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες και ακόμη και σήμερα μιλάμε για το διαχρονικό της στυλ!

Διαβάστε ακόμη: Σπάνιες φωτογραφίες της fashion icon Τζάκι Κένεντι: Τα τεράστια γυαλιά, η εμβληματική κόμμωση, το φόρεμα υπερπαραγωγή

Χρόνια πολλά, λοιπόν σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ