Λάρισα: Πα-τέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη - Την κακοποίησε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για όσα έκανε ο "πατέρας" στην κόρη του

Δεν το χωρά το μυαλό του ανθρώπου, αυτό που φέρετε να έκανε πατέρας στη Λάρισα μέσα στο αυτοκίνητο στην 3,5 ετών κόρη του.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρέφους, αφορά έναν γιατρό, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια πράξη που φέρεται να προέβη μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τη ΜΚΟ «Χαμόγελο του παιδιού», ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος μόνος στο αυτοκίνητο με την ανήλικη κόρη του, η οποία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 στη Λάρισα, φέρεται να διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της. Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το χέρι της ανήλικης κόρης του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε βάρος του δράστη εκείνη την ημέρα είχε υποβληθεί έγκληση από τη μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγό του, διότι στις 27 Φεβρουαρίου 2024 την επέστρεψε στις 14:00 αντί για τις 10:00, ώρα που ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Η μικρή εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε, προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ