"Θέλω να είμαι ο επόμενος βασιλιάς της Ταϊλάνδης": Ο πρίγκιπας & διάδοχος χωρίζει την Αμερικανίδα σύζυγο του για να σώσει το θρόνο του (βίντεο)

Βασιλικά προβλήματα ...

Τελικά τα βασιλικά δράματα δεν περιορίζονται μόνο στην Ευρώπη!

Από ότι φαίνεται και στο Παλάτι της Ταϊλάνδης έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyBeast, ο γιος του Βασιλιά της χώρας, Vacharaesorn Vivacharawongse φέρεται να χώρισε με την Αμερικανίδα σύζυγο του, Elisa Garafano καθώς έτσι θα άνοιγε και πάλι ο δρόμος της διαδοχής του στο θρόνο.

Ωστόσο μία ανώνυμη πηγή αποκάλυψε ότι τελικά το διαζύγιο ακυρώθηκε.

«Θέλει πάρα πολύ να κρατήσει αυτό το γεγονός, και το γεγονός των παιδιών τους, μυστικό λόγω του αντίκτυπου που θα είχε στη φιλοδοξία του να κερδίσει τον θρόνο».

Μια δεύτερη πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι «Το royal ζευγάρι ήταν ανοιχτά παντρεμένο για χρόνια, αλλά από τότε που άρχισε να ανταγωνίζεται για τον θρόνο (ο 42χρονος πρίγκιπας) άρχισε να προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό και είπε στους ανθρώπους ότι είναι πλέον διαζευγμένος, ακόμη και σε δημόσια σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

instagram @vacharaesorn1981
instagram @royalworldthailand

Το ζευγάρι είναι ακόμα νόμιμα παντρεμένο

Ο νόμος της διαδοχής της Ταϊλάνδης υπαγορεύει ότι οι απόγονοι της βασιλικής οικογένειας «θα αποκλείονται από τη γραμμή διαδοχής» εάν είναι «παντρεμένοι με ξένη σύζυγο». 

Η royal οικογένεια της Ταϊλάνδης

Ο Vivacharawongse είναι ένας από τους τέσσερις γιους που γεννήθηκαν από τον βασιλιά Maha Vajiralongkorn και την πρώην ηθοποιό Sujarinee Vivacharawongse. Το ζευγάρι χώρισε το 1996 και εκείνη μετακόμισε στο εξωτερικό με τα παιδιά της.

Ο πατέρας του Vivacharawongse ανέβηκε στον θρόνο το 2016 σε ηλικία 64 ετών και η μικρότερη κόρη του έλαβε τον τίτλο της πριγκίπισσας Sirivannavari Nariratana.

Οι τέσσερις γιοι του βασιλιά παρέμειναν αποξενωμένοι από την οικογένεια και δεν έχουν τίτλους.

Ο Vivacharawongse επέστρεψε στην Ταϊλάνδη πέρυσι, για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, καθώς αυξάνεται η επείγουσα ανάγκη της βασιλικής οικογένειας να εξασφαλίσει σχέδια διαδοχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ