Made in Greece η εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη στην Κύπρο - Με φούξια φόρεμα του Βασίλη Ζούλια σε βραβεία γευσιγνωσίας (φωτό-βίντεο)

Η πιο ωραία!

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βάσω Λασκαράκη στην Κύπρο!

Η δημοφιλής ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο στη Λεμεσό για να παρουσιάσουν μια λαμπερή τελετή βραβείων γευσιγνωσίας, τα «Cyprus Eating Awards». 

Πάνω στη σκηνή η 44χρονη τράβηξε όλα τα βλέμματα με το απίθανο φούξια φόρεμα που επέλεξε και φυσικά έφερε την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.



Επρόκειτο για μία midi off shoulder δημιουργία με 3/4 μανίκι.

Η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε το εμβληματικό look της με μωβ σουέντ ψηλοτάκουνες γόβες της εταιρείας haralas.

Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά υπό την επιμέλεια του hair stylist kkagas ενώ τα credits για το φανταστικό μακιγιάζ τα δίνουμε στον valentino_nicolaou.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνει έκπληξη στη Βάσω Λασκαράκη on camera - Δείτε την αντίδραση της (βίντεο)

Η τελετή έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο "Four Season Hotel" και το ζευγάρι αργότερα πόζαρε με χαμόγελο στις κάμερες που ήταν εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για την "παρεξήγηση" με την Κατερίνα Γερονικολού & τη συνεργασία με το σύζυγό της

Να σημειώσουμε ότι στα τέλη του 2017, η ηθοποιός ξεκίνησε τη σχέση της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ