Η Ράνια Θρασκιά εύχεται στον αδερφό της, Γιώργο για τα γενέθλια του με ένα καλοκαιρινό ενσταντανέ - "Πάντα είσαι η δύναμη μου, πάντα με βοηθάς" (φωτό)

Γλυκιές ευχές

Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε η Ράνια Θρασκιά για τον αδερφό της!

Ο Γιώργος Θρασκιάς σήμερα έχει τα γενέθλια του και η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ευχήθηκε δημόσια με ένα υπέροχο ενσταντανέ.

Δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι με τους δύο τους να ποζάρουν ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους. 

"Καλοκαίρια και χειμώνες, πόσες ευτυχισμένες στιγμές μετράμε αδερφάκι μου! Ανεμελιά, γέλια, εκδρομές, ταξίδια, μουσικές, ομορφιά! Και άλλα, δύσκολα... Απογοητεύσεις, ματαιώσεις, στεναχώριες, απώλειες και ναυάγια. Όλα μαζί, χέρι χέρι, δάκρυ δάκρυ, αγκαλιές παρηγορητικές. Πάντα είσαι η δύναμή μου, πάντα δίνεις αξία σε ότι συμβαίνει στη ζωή μου, πάντα με βοηθάς να αντέξω όταν λυγίζω, πάντα στο βλέμμα σου μεγεθύνεται ότι καλό κάνω ή πετυχαίνω. Προχωράς στη ζωή σου, εξελίσσεται, μεγαλώνεις και μαζί μεγαλώνει η καλοσύνη σου, η ευφυϊα σου, η όρεξή σου να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις. Σε θαυμάζω όπως και τα ανηψάκια σου και σ' αγαπάμε πιο πολύ από όσο οι λέξεις μου μπορούν να εκφράσουν. Και σήμερα που έχεις τα γενέθλιά σου, έχουμε για σένα αμέτρητες ευχές. Μέχρι του χρόνου. Μέχρι τα 100. Μέχρι την αιωνιότητα. Μέχρι εκεί που φτάνει η αγάπη (μου). Χρόνια πολλά Γιωργάκη!!!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Η συνέντευξη μου στην Ράνια Θρασκιά: "Θέλω να γίνω χορεύτρια", της είπα.... Γίνε γιαγιά, αντιπρότεινε!

Η 49χρονη έχει αναρτήσει και άλλες κοινές τους φωτογραφίες στα social media εκφράζοντας την αγάπη και το θαυμασμό προς το πρόσωπο του.

Ράνια Θρασκιά: Αυτός είναι ο αδερφός της Γιώργος (vid)

Έχουν εξαιρετική σχέση και όπως έχει δηλώσει είναι ο καλύτερος θείος για τα παιδιά της!

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια για την Ράνια Θρασκιά: Μαζί με τις νεράιδές της έσβησε την τούρτα της «στις 12! Κάτι σαν τη σταχτοπούτα δηλαδή» (φωτό)

Πολύχρονος, λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ