Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: "Το νυφικό είναι έτοιμο από τον προηγούμενο γάμο - Μου κόστισε μόνο 20 ευρώ" (βίντεο)

Μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό"

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων το μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και για το αν υπάρχει πιθανότητα να παντρευτεί δεύτερη φορά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.


«Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη, με έχω δει και νυφούλα, οπότε δεν είναι και κάτι που δεν το γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις, προς το παρόν δεν το έχω σαν εικόνα στο μυαλό μου» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε: «Το νυφικό υπάρχει από τον προηγούμενο γάμο, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015.

Γνωρίστηκαν το 2010 ερωτεύτηκαν τρελά και το 2015 παντρεύτηκαν στο Λος Αντζελες με κουμπάρους τους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Χώρισαν τέσσερα χρόνια αργότερα ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τη δική της «εισβολή» στην ελληνική τηλεόραση και άρχισε να γίνεται γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η καλλονή παρουσιάστρια φόρεσε το χρώμα τη χρονιάς – To «hot red» πουλόβερ & η λευκή maxi satin φούστα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Madame Figaro: Εντυπωσιακά looks στα βραβεία ομορφιάς - Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζενεβιέβ, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Στεφανία Γουλιώτη ... (φωτό)

Πριν από περίπου δύο χρόνια το ζευγάρι επανενώθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ