Στον απόηχο των καταγγελιών του λογιστή του και της ερωτικής του φωλιάς ...O πρίγκιπας Αλβέρτος πήρε την όμορφη πριγκίπισσα του και πήγαν βόλτα- Τι φόρεσε η Σαρλίν (φωτό)

Όχι θα σκάσουν!

Κι ενώ τα σκάνδαλα και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις στους "βασιλικούς κήπους" δεν έχουν τέλος, τα ίδια τα πρόσωπα φαίνεται μάλλον να αδιαφορούν...

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Σαρλίν και τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην αρχιερατική Λειτουργία του Sainte-Dévote υπό τον Σεβασμιώτατο Καρδινάλιο François-Xavier Bustillo.

Πριν μερικές μέρες ήρθαν στο φως της δηγμοσιότητας αποκαλύψεις σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του royal ζεύγους από τον πρώην λογιστή του.

Διαβάστε ακόμη: Σπάταλο το παλάτι του Μονακό - Πρώην λογιστής μιλάει για μυστικό λογαριασμό του Αλβέρτου στις ερωμένες του & τα εκατομμύρια που ξοδεύει η Σαρλίν ...


instagram @palaisprincierdemonaco

Ωστόσο, οι ίδιοι δεν πτοήθηκαν, ούτε έμειναν κλεισμένοι στο σπίτι δίνοντας αφορμή για περισσότερα σχόλια.

Αντιθέτως, τους βλέπουμε με επίσημο look να δίνουν το "παρών" και να ποζάρουν στο φακό.

Η 46χρονη royal επέλεξε total black outfit με απίθανο κοστούμι!

Το συνδύασε εξαιρετικά με ασορτί clutch @akrisofficial και παπούτσια με χαμηλό τακούνι σε navy blue απόχρωση από @manoloblahnik.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έγινε 46 ετών! Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της royal με το "παγωμένο" χαμόγελο ... (φωτό)

Αφού χαιρέτισαν τον κόσμο έφυγαν διακριτικά από τον χώρο.

Πως σας φάνηκε το royal ζεύγος του Μονακό;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ