Πριγκίπισσα Κέιτ: Στο πέτρινο Adelaide Cottage, χτισμένο το 1831 θα μεταφερθεί για ανάρρωση – «Ακατάλληλο και κρύο» το αγροτόσπιτο (φωτό)

Βασιλικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο σπίτι δεν θα βοηθήσει στην γρήγορη ανάρρωση της Κέιτ

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα πάρει εξιτήριο σε μερικές μέρες από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο τώρα εγείρονται θέματα για το που θα πάει ώστε να μπορέσει να αποθεραπευτεί μέχρι και το Καθολικό Πάσχα.

Βασιλικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Adelaide Cottage δεν είναι το ιδανικό μέρος για να αναρρώσει η Κέιτ. Πρώην ένοικος του Adelaide Cottage ήταν η Rosemary Townsend, σύζυγος του Λοχαγού Peter Townsend, ο οποίος είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μάργκαρετ.

Η ίδια έγραψε στα απομνημονεύματά της ότι αυτό το σπίτι ήταν το πιο κρύο μέρος που είχε συναντήσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή της.

Και το συγκεκριμένο πέτρινο σπίτι που χτίστηκε το 1831 δεν είναι ιδανικό για ένα χειρουργημένο άτομο.

Fit και λάτρης της γυμναστικής, η Κέιτ θα δυσκολευτεί αρκετά να ξαναβρεί τη φυσική της κατάσταση αφού απαιτείται αρκετός χρόνος και πολλές φυσιοθεραπείες για να επανέλθει στα κανονικά της επίπεδα.

Όπως προσθέτει ένας πρώην ασθενής στην Κλινική του Λονδίνου: "Οι φυσιοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί, σε βοηθούν να ανακάμψεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, χρειάζεται πολλή υπομονή, και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή".

@princeandprincessofwales

Επιστρέφοντας στο σπίτι της η Κέιτ θα έχει στο πλευρό της τη στενή οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της Κάρολ και Μάικλ αλλά και των αδελφών της Πίπα και Τζέιμς που μένουν σε κοντινή απόσταση.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Δεν υπήρχε ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" - Ξαφνιάστηκαν όλοι από την εγχείρηση - Οι τελευταίες αποκαλύψεις

Τα Χριστούγεννα ήταν όλα καλά

Ωστόσο, μόλις τρεις εβδομάδες νωρίτερα, δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κάποιο επικείμενο πρόβλημα καθώς η Κέιτ εμφανίστηκε κανονικά το πρωί των Χριστουγέννων μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, Πρίγκιπα Τζορτζ, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ χαιρετούσε τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Δείτε ακόμα: Σύσσωμη η πριγκιπική οικογένεια της Ουαλίας στην εκκλησία! Με απίθανο μπλε Alexander McQueen παλτό η Κέιτ & ασορτί κοστούμια για τους μικρούς Τζορτζ & Λούις (φωτό)

Ακόμα και μέσα στον στενό κύκλο των οικογενειακών φίλων τους, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και τα νέα για την κατάσταση της Κέιτ προκάλεσαν έκπληξη ακόμη και σε όσους συνεργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

Δημοσίευμα του People αναφέρει ότι αφού πέρασαν τις διακοπές τους στην εξοχική τους κατοικία, το Anmer Hall, το ζευγάρι και τα παιδιά τους επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Windsor's Adelaide Cottage, όπου γιόρτασαν και τα 42α γενέθλια της Κέιτ στις 9 Ιανουαρίου.

Την επόμενη μέρα ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επέστρεψαν στο σχολείο τους, τον Lambrook.

Ωστόσο, καθώς ο Γουίλιαμ επανέλαβε τα δημόσια καθήκοντά του στις 11 Ιανουαρίου, έγινε προφανές ότι ορισμένες αναμενόμενες δημόσιες δεσμεύσεις για την πριγκίπισσα Κέιτ δεν επιβεβαιώθηκαν - και μάλιστα υπήρχαν αλλαγές στο πρόγραμμα. Εκεί άρχισε να υπάρχει μια μικρή ανησυχία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και το παλάτι υποστήριξε πως η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, η ίδια πηγή το διαψεύδει και υποστηρίζει ότι δεν το γνώριζε κανείς. Αρα πώς ήταν προγραμματισμένη όπως ισχυρίζονται;

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Charlotte με την ξαδέρφη της Mia Tindall: Το viral βίντεο με τις 5,6 εκατ. προβολές - Περπατούν μαζί και παίρνουν λουλούδια από τον κόσμο

Σύμφωνα με το περιοδικό People ούτε οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Κέιτ Μίντλετον δεν γνώριζαν ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Πηγές μάλιστα προσκείμενες στο πριγκιπικό ζεύγος σημείωναν πως η είδηση της επέμβασης προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε φίλους της οικογένειας καθώς και σε άτομα που εργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ