Ο Ryan Gosling δηλώνει ενοχλημένος για τα Όσκαρ που έκοψαν την Μάργκοτ Ρόμπι - "Δεν υπάρχει Κεν, χωρίς Barbie"

Η ανάρτηση του

Την ενόχληση του εξέφρασε δημόσια ο Ryan Gosling για το γεγονός ότι η συμπρωταγωνίστρια του Margot Robbie και η σκηνοθέτης Greta Gerwig δεν είναι υποψήφιες στα Όσκαρ.

Με μία μακροσκελή δημοσίευση του λέει:

« Είναι εξαιρετικά τιμητικό να είμαι υποψήφιος από τους συναδέλφους μου δίπλα σε τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες σε μια χρονιά με τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες» ανέφερε και πρόσθεσε: « Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά είμαι επίσης περήφανος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το ότι υποδύομαι μια πλαστική κούκλα που ονομάζεται Κεν».

«Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Barbie, και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Γκρέτα Γκέργουικ και την Μάργκοτ Ρόμπι, τους δύο ανθρώπους που είναι οι πιο υπεύθυνοι γι’ αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση»

«Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν από τους συντελεστές της ταινίας χωρίς το ταλέντο, την τόλμη και την ιδιοφυία τους. Το να πω ότι είναι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες θα ήταν υποτιμητικό. Η δουλειά τους πρέπει να αναγνωριστεί μαζί με τους άλλους πολύ άξιους ηθοποιούς» δήλωσε.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας Barbie, Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκοτ Ρόμπι με την σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργουικ
instagram @bbcnews

Διαβάστε ακόμη: Happy couples η Μάργκοτ Ρόμπι & η Μισέλ Ουίλιαμς - Για πρώτη φορά ο ΝτιΚάπριο ποζάρει με 37χρονη! (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, ο Ράιαν «πιστεύει ότι ο ρόλος του έγινε τόσο καλά αποδεκτός χάρη στη δουλειά που έκαναν η Μάργκοτ Ρόμπι και η Γκρέτα, καθιστώντας την ερμηνεία του εξαρχής άξια Όσκαρ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ