Το styling της δεκαετίας του ’70 επιστρέφει δυναμικά: Φαρδύ κοτλέ παντελόνι φτιάχνοντας ένα ρετρό street style

Το κοτλέ επανέρχεται

Με το styling της δεκαετίας του ’70 να επιστρέφει στις γκαρνταρόμπες μας, το κοτλέ παντελόνι επανέρχεται ως βασικό κομμάτι. Ο Dries Van Noten ήταν ένας από τους μεγάλους οίκους που το έδειξε στην πασαρέλα σε συνδυασμό με μακρύ μεταξωτό πουκάμισο κοντό cardigan πουκάμισο και πανύψηλες πλατφόρμες. Η Εtro ποντάρει σε ενα πιο ρετρό στυλ και μας προτείνει ένα πιο φαρδύ και χαμηλόμεσο παντελόνι σε συνδυασμό με pussy bow πουκάμισο και παλτό.

Αντλώντας έμπνευση από διαχρονικές μούσες όπως η Jane Birkin, μαζί με σύγχρονα icons του στυλ, όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner το κοτλέ είναι τόσο απλό να φορεθεί όσο το αγαπημένο μας τζιν: είναι διαχρονικό, λιτό και αβίαστα κομψό.

Αν και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες σιλουέτες παντελονιού, η επιλογή που επικρατεί φέτος είναι η loose και σε αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, με τους σχεδιαστές να ποντάρουν σε χαλαρές εκδόσεις που προσαρμόζονται εξίσου τόσο σε μια κλασική εμφάνιση γραφείου όσο και σε μια με πιο boho-chic αέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marieclair.gr, στο street style βρίσκουμε το ίδιο μοτίβο: φαρδύ κοτλέ παντελόνι, σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ένα λευκό T-shirt κι ένα μπλε παλτό, ή με ένα απαλό πουλόβερ σε φθινοπωρινή απόχρωση.

Παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα στυλ στα οποία μπορείτε να επενδύσετε αυτή τη σεζόν.

Etro, luisaworld.com

 

 

 

Apiece Apart, luisaworld.com

 

Etro

Δείτε ακόμη:Η μόδα φέτος ψηφίζει ψηλόμεσα παντελόνια: Συνδυάστε με κοντά τοπάκια για sexy θηλυκές εμφανίσεις!

Dries Van Noten

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ